fredag 14 juni 2013

Vad Gazaungar använder alla donationer till.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2340591/Summer-camp--Palestinian-style-Chilling-images-children-young-firing-guns-staging-mock-kidnapping-Israeli-soldier.html



Sommarläger ... Palestinsk stil: Bilder som får isen att rinna längs ryggraden visar barn så unga som sex avfyra kanoner och iscensätta fingerade kidnappningar av en israelisk soldat Upp till 10.000 pojkar befinner sig samtidigt i läger i Gazaremsan Explosioner och brinnande däck som används för att göra spelade krigszoner realistiska Syftet är att radikalisera morgondagens terrorister.



Av Emily Davies PUBLICERAD: 21:50 GMT den 12 juni 2013 | UPPDATERAD: 21:52 GMT, 12 juni, 2013

[Hur mycket svenska pengar går till detta? Förutom alla enskilda bidrag till Hamas har Abbas erkänt att en stor del av alla donationer som kommer till honom går direkt till Hamas' terror IiS logo.
En gång hade jag ett ytterligt avslöjande mailutbyte med Rädda Barnen i Sverige, som inte hade en aaaaaaaning om denna uppfostran av terror IiS logo, de gjorde så mycket nytta för dom i Gaza men visste absolut ingenting vart hjälpen gick.]

Många kommer ihåg Rat-a-tat ljud från krigsspel som de spelade som barn. Men dessa skrämmande bilder visar att för ungdomar på Gazaremsan, är vapnen alltför verkliga. De olycksbådande sommarlägren är värdar för upp till 10.000 pojkar åt gången - och verkar ha utformats för att forma sina besökare till morgondagens terrorister.

Gazaungar1Testrunda: Två barn tränar på att kidnappa en "israelisk soldat" i ökensolen

Gazaungar2Krigsspel: Övningen drog jäm­fö­rel­ser med kid­napp­ningen av den israe­liska sol­daten Gilad Shalit 2006
Gazaungar3Hopp: Andra hoppade över brinnande däck på olycks­bå­dande sommar­läger
Gazaungar4Målträning: En framtida fighter riktar hans vapen på lägret som syftar till att forma mor­gon­da­gens ter­ro­ris­ter.


Ungdomar i åldrarna mellan sex och 16 sågs delta i en rad olika övningar, inklusive en som simulerade tillfångatagandet av en israelisk soldat.

På andra håll i den efterapade krigszonen i staden Rafah kröp spirande kämpar under taggtråd, hoppade genom eld och duckade för skydd bakom sandsäckar i ökenterrängen. Explosioner och brinnande däck hjälpte till att simulera realistiska stridsvillkor, eftersom pojkarna tränade att fly från fienden och skjuta på mål. Kulor avfyrades över deras huvuden av deras maskerade handledare.

Pojkarna var också utbildade att marschera och stå i givakt när order skreks mot dem för att ingjuta militär disciplin.

Gazaungarr5Övade: Ungdomar bär krigsmålning och svarta uniformer ihop med sina vapen
Gazaungar6Smått: lägrets besökare kan vara så unga som sex
Gazaungar7Klassdags: En grupp pal­es­tin­ska pojkar lyssnar upp­märk­samt när en in­struk­tör visar hur man använder ett attack­gevär.
Gazaungar8Hårda: Explosioner och brinnande däck används för att göra övningarna realistiska
Gazaungar9Stående i givakt: Tanken med lägret är att installera militär disciplin
Gazaungar10Nästa generation: Det olycks­­bå­dande sommar­lägret som är värd för upp till 10.000 pojkar sam­tidigt.
Besö­kare till lägret, som kallas Trons Gene­­ration, ges AK47or som är större än några av de barn som håller dem.

Del­tagarna bär svarta uni­former som har lägrets slogan på arabiska, med en logotyp som visar två nävar, två pistoler och en karta över Gazaremsan.

De ges lektioner i islamiska studier samt ansträn­gande fysisk träning, och man tror att lägrets syfte är att radi­kali­sera nästa gene­ration från en ung ålder. Det befaras att dessa kadetter kommer att ansluta sig till de 300.000 barn som genom Unicef för närvarande beräknas vara involverade i konflikter över hela världen.

Kidnappnings-"spelet" bevittnades igår, som drog jämförelser med tillfångatagandet av soldaten Gilad Shalit 2006, vilket innebar en ung pojke som dras av två beväpnade tonåringar från ett område som markerats med en israelisk flagga. Shalit släpptes till slut efter mer än fem år i fångenskap, som en del i en fångutväxling.
Gazaungar11Lektioner: Man tror lägrets syfte är att radikalisera nästa generation från en ung ålder
Gazaungar12Övnings­fält: Den hårda fysiska trä­ningen sker på lägret nära gränsen till Egypten
Gazaungar§13Svartkonster: Ungdomar sågs delta i övningar, inklusive en som verkade vara låt­sas­­kid­napp­­nin­gen av en israelisk soldat

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)