onsdag 12 juni 2013

Hur Bildt, EU och Hizb'allah står på samma sida mot judarna. Även muslimska stater ser hotet från Hizb'allah.

eurabia-flag-01
EU vill inte ter­ror­klas­si­fi­cera Hizb'­allah vad de än hit­tar på. De har en lång lista med mord­or­gier som är väl­kända. Från när de mör­dade ame­ri­kan­ska sol­da­ter i Bei­rut och mas­sor av ju­dar i Ar­gen­tina till en buss med isra­eler i Bul­ga­rien till att de står på Assads sida och mördar civila och andra de inte gillar i Syrien.

Report: EU Backing Away from Blacklisting Hezbollah

the diplomatic sources say it was a matter of Ireland and Sweden fearing for the safety of a UN peacekeeping mission in the region.

Hezbollah proves EU incapable of having common Foreign Security

Karta över EU
Karta över EU
Several EU countries remain in strong opposition to a potential EU ban, most notably France and the Scandinavian countries. The latter have a history of remaining "neutral" and opposing legislation that takes a stance against one group or another. According to Swedish Foreign Minister Carl Bildt, the EU needs to “reflect seriously on consequences of [the] Bulgarian probe naming Hezbollah as behind [the] terrorist attack.”

 USA, Canada och Holland har deklarerat terroristgruppen som varande terrorister. Bildts totala mähäsvar på en fråga i riksdagen i höstas ser du här.Vi minns när Säkerhetsrådets 1701 uppkom, att FN skulle se till att Hizbollah inte fick fler raketer sattes några gubbar i UNIFIL som inte har gjort ett skapande grand.
Sverige bidrog med en BÅT som skulle stoppa vapen från Syrien och Iran.......   Åtminstone fick de lite solbränna och en tjusig havskryssning.
Bloggen Stoppabojkott ger tre frågor till Bildt nyligen:
  1. Var fanns din sympati för de civila israeler som under 2012 blev utsatta för +2000 raketer och granater från palestinska Hamas under förra året? UD orkade inte ens kalla upp den palestinska ambassadören i Sverige officiellt för en symbolisk protest.
  2. Varför vågar du inte tala klarspråk om Hizbollah och deklarera dem som en terrororganisation?
  3. Varför har du försökt bromsa EU:s egna sanktioner mot Iran?
Man undrar ju över anledningarna, men det verkar allt mer påtagligt att EU helt enkelt är livrädda för alla muslimer och inte har den blekaste aning om vad de kan göra åt det växande antalet internmuslimer som kan leva på heltid på det socialbidrag de får speciellt i Sverige - och där de hotar både svenskar och verkliga muslimska UNHCR-flyktingar med skyddsbehov.

Minns en gång när jag var på Malmös invandrarbyrå, där väntrummet drällde av muslimer. Bland dessa vandrade en skrikande imam helt obehindrat och påtagligt tvingade sig på de hjälpbehövande muslimerna - utan att nån svensk polis skulle drömma om att knacka skäggmopsen på axeln.

 Ett EU som vägrar kalla en terrorist terrorist kan knappast värna sina medborgare mot lämmeltåget av muslimer heller som upptäckt hur lätt det är att vara ekonomisk migrant till Sverige utan några oämpliga frågor om vem de är.

Minns du de kristna assyrierna i Irak, de kristna kopterna i Egypten? Sen kom muslimerna och vad som hände är tämligen klart om man tittar på dagens situation.

 Och Bildt bara sitter där och bloggar om alla fina middagar han får i alla jordens hörn. De hade nästan varit värda en  egen bloggartikel.

Se t.ex. denna artikeln från Gulf Times och jämför med Bildtens och EU:s velighet:

  12 juni 2013

 Gulfens arabstater lovade igår sanktioner mot medlemmar av den libanesiska shiamuslimska militanta gruppen Hizbollah i vedergällning för dess intervention i Syriens inbördeskrig till stöd för president Bashar al-Assad.

 Arabförbundet fördömde starkt förra veckan Hizbollahs ingripande, vilket belyser hur Syriens krig vidgar sekteristiska uppdelningar i regionen.

 De sex medlemmarna i Gulfstaternas samarbetsråd utfärdade ett liknande fördömande på måndagen, enligt ett uttalande från GCC sekretariat omnämnt av saudiska Press Agency igår. "GCC ministerråd har beslutat att vidta åtgärder mot medlemmar i partiet (Hizbollah) bosatta i medlemsstaterna, både med hänsyn till deras bostäder och deras finansiella och kommersiella mellanhavanden," tillfogades det.

 Samtidigt har Egyptens högste muslimsk präst dömt shiamuslimer för att delta i "hatiskt sekteristiska stridigheter" i Syrien. Grand Sheikh Ahmed al-Tayeb fördömde Hizbollah-gruppen för att vända sig bort från sin kamp mot Israel.

 Hizbollah hjälpte Syriens president Bashar al-Assads styrkor att återta den strategiska staden Qusayr nära Homs på den libanesiska gränsen förra veckan.

 "Syrien är inget annat än en absurd teater i denna kamp, ??som har blivit en Shia-Sunni kamp," sade Tayeb, som leder Kairos 1.000-åriga Al-Azhar akademi. "Vi skulle ha önskat att shiamuslimerna skulle förkasta detta bete, men de senaste dagarna har lett en att tro att de har fallit i fällan av hatiska sekteristiska stridigheter."

 "Alla har nu blivit upptagna, tittar bort från den sionistiska enheten, och särskilt efter det att Hizbollah gick med i striderna vid sidan av regimen mot det syriska folket," sade Tayeb, som tidigare har kritiserat Hizbollah men i mindre hårda ordalag.

 "Befriande av Jerusalem går inte via Qusayr eller Homs, Al-Azhar kan inte göra annat än att fördöma detta ingripande, vilket bidrar till ännu mer blodspillan och river isär den nationella strukturen i Syrien och regionen." [Så deras motiv borde passa Bildten efter det Israelhat han öppet visade i DN häromåret.]

 Vi minns också då Sverige var ordförande i EU och Bildten med all kraft försökte stjäla Jerusalem från judarna. Där var stora misstankar att han hade kontakt med Hamas, stora nog att talas om.

Lieberman har skrivit ett skarpt mail till baronessan Ashle om EU:s velighet. Brevet avslutas med:

Lieberman deklarerade att inte lägga Hizbollah till terrorlistan, så de kan fortsätta samla in medel för terror i EU, innebar att "EU var irrelevant för Israel".

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)