onsdag 12 juni 2013

Ryanair ska börja flyga på Israel.

Low Cost Airline: "Vi ska ta miljontals turister till Israel"
AirportVice VD och COO för Ryanair sade att det europeiska lågkostnads-flygbolaget Ryanair kommer att lyckas att föra 4-5 miljoner turister till Israel årligen.
Av Rina Tzvi
Först Publicerat: 2013/06/09, 19:22
"Vi tar med 4-5 miljoner turister per år till Israel. Ryanair har ökat antalet turister i 28 länder i Europa och världen, och vi har för avsikt att lyckas med detta också i Israel, "sade Ryanairs vice VD och COO Michael Cawley, enligt Globes.
Cawley och Ryanairs chef för rutt-utveckling Kate Sherry höll separata möten med ministern för turism Uzi Landau och transportminister Yisrael Katz.
Landau berättade för Ryanairs representanter att han stödde införandet av ett större lågprisbolag som Ryanair till Israel. "Jag ska göra allt jag kan för att främja detta. Lågprisbolagen kommer att göra Israel mycket mer tillgängligt för européer, och kommer att kraftigt öka antalet inkommande turister från Europa och världen," sade han enligt Globes.
Flygbolaget meddelade nyligen att man kommer att införa flyg mellan Israel och Polen för att tillgodose israeliska skolbarn som besöker det tidigare nazistiska dödslägret Auschwitz.
"Det verkar som om varje israeliskt barn åker till Polen, för att gå och se Auschwitz. Vi kan hjälpa dem med det," sade transportörens vVD, Howard Millar, enligt nyhetsbyrån AFP.



Detta har ju att göra med 

Israel signs Open Skies deal with EU

som gör billigare flygturer till Israel möjliga.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)