onsdag 19 juni 2013

Planen att Afrikanisera Israel.

Steven Plaut, 16 juni 2013

Afrikanska infiltratörer i israelisk park Afrikanska infiltratörer fyller israeliska parker.

Det hu­vud­sak­liga målet för den israeliska yttersta vänstern är att avsluta Israels existens som en judisk stat. De strävar efter detta mål inte bara genom att kräva att Israel kapitu­lerar inför jihad IiS logo.

Man har också arbetat nonstop för att kon­vertera Israel till ett utarmat land befolkat av stora massor av outbil­dade okvali­fice­rade icke-judiska afrikaner.

Plats för afrikanska infiltratörer utanför Israel? Ingenstans att gå för afrikanska muslimska infiltratörer förutom Israel?

För afrikaner representerar Israel en plats där de kan göra simpelt arbete och få löner många gånger större än vad de får hemma. Huvuddelen av afrikanerna som söker högre löner, de som felaktigt av media kallas "flyktingar" är från Eritrea, medan andra kommer från Sudan och andra håll. Dessa är inte flyktingar alls.
Vänsterpartiet vill att de måste få fritt inträde i Israel. Vänstern gnäller att dessa människor lider hemma. Men inga andra afrikanska länder tillåter obegränsad inresa till deras område för eritreaner och andra och ingen annan kallar eritreanerna "flyktingar".

Den sekulära vänstern i Israel gnäller om hur "judisk nåd" och "judisk historisk erfarenhet" dikterar att judar tar medlidande för eritreaner. Så länge inga eritreaner tillåts uppföra tält i deras egna gårdar.

Men att tycka synd betyder inte att tillåta obegränsat inträde i landet. Blödande hjärtan för "lidande" av eritreaner och sudaneser är välkomna att samla in pengar i Israel och skicka dem till Eritrea och Sudan för att hjälpa dem som "lider" där.

Utövare av hobby-medkänsla som insisterar på att "flyktingar" från Eritrea måste erbjudas ett hem kan skicka dem till Gazaremsan, med dess blomstrande gallerior och vattenparker i behov av hårt arbetande städpersonal. Muslimer till muslimer.

Nu visar det sig, att dränka Israel i eritreaner är inte den enda taktiken för post-sionistisk anti-survivalist israelisk Mau-Mau-Vänster. De drömmer om att omvandla Israel till ett bi-nationellt Rwanda. De försöker också att fylla landet med icke-judiska etiopier.

Yityish Aynaw

Yityish Aynaw, etiopiska, Miss Israel 2013, som träffade Obama när han var där.

Som ni vet, välkomnade Israel i alla judar från Etiopien (119.500) och även några icke-judiska famil­jemed­lem­mar som de kan ha. Men hela den judiska be­folk­nin­gen i Etiopien lämnade för länge sedan.

Huvud­­delen kom till Israel där de långsamt integ­reras och flyttar upp för den den sociala stegen.

Faktum är att de går så bra att i stort sett varje icke-judisk etiopier i Etiopien vill flytta till Israel och gå med dem för att exploa­teras i israeliska arbetsmarknader. Tusentals etiopier poserar som judar och ber om allmosor i "läger" som inrättats i Etiopien, där de väntar på transport till Israel och dess mjölk och honung. Och alla som gjort några invändningar kallas med en automatisk reflex av vänstern "rasist".

Ben Dror Yemini ägnade hans helgkolumn till denna massiva bluff. På hebreiska, se http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=f2b4c1b55be76d1e6d7b777256ea0370&id=4536. [Googleöversättningen är läslig.]

De etiopiska "flyktingarna" som nu är i tältläger i Etiopien är inte judar , inte heller är de dolda judar, kryptojudar eller ex-judar som tvingats att leva som kristna som moranos, insisterar Yemini. De är bedragare satta på en show för att komma in i Israel.

Några av ledarna för etiopiska judar i Israel har uppmanat Israel att neka dessa människor inträde i Israel, talar öppet om bluff. Den viktigaste lobbygrupp som har pressat Israel att tillåta dem i kallar sig NACOEJ, den nordamerikanska konferensen för etiopiska judar (http://www.nacoej.org/). De sätter upp fonder för tältläger för Låtsasfolket. De lär Låtsasfolket några hebreiska sånger eller böner som de kan recitera när en TV-kamera dyker upp.

Oavsett om det är av naivitet eller något ännu värre, försöker de att pressa Israel till att låta massorna av etiopiska icke-judar komma in i landet genom att kalla varje invändning mot idén "rasistisk".

Även NACOEJ meddelade nyligen att de upplöses eftersom det inte finns några fler verkliga judar kvar i Etiopien. Avi Granot, Israels dåvarande ambassadör i Etiopien, bekräftar att de sökande är icke-judiska Låtsasfolk.

En hebreisk bok som kom ut nyligen, "Sionismen Upp- och Ned" av Ori Konforti, dokumenterar bedrägeri efter bedrägeri. En handfull eritreaner har också låtsats vara intresserade av att konvertera till judendomen och granskas noga av skeptiska rabbinska myndigheter.

Den främsta lobbyisten för öppnandet av dammluckorna för icke-judiska etiopier att komma in i Israel är en Avraham Nagossa, en etiopier som först kom till Israel som kristen missionär. Han satte upp en ny grupp i Etiopien som kallar sig Hatikva (namnet på den israeliska nationalsången: prata om att sprida galla!) Uppmuntra etiopiska icke-judar att kräva inträde i Israel.

Varje person som han lyckas få in i Israel fyller sedan i papper så att varje släkting och vän till honom ansluter sig till honom i "familjeåterföreningar" i Israel. [Så konstigt att man känner igen situationen i Sverige alltför väl.]

Och så flyter vänsterns drömmar att se Israel omvandlas till en utarmad post-sionistisk icke-judisk plantage.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)