torsdag 25 april 2013

Notis: palestinaaraberna dansade på gatorna efter det lyckade dådet i Boston. Obama, diktatorn.

Israel News Agensy skriver:


Jerusalem, Israel --- April 15, 2013 ... Strax efter terrorbomberna exploderade och mördade minst tre personer vid Boston Marathon, rapporterades medlemmar i Hamas, Islamiska Jihad och Hizbollah dansa på gatorna i Gaza, delade ut godis till förbipasserande.
Ett antal palestinier hade dansat på gatan i firandet av 9/11 attackerna 2001 mot World Trade Center och Washington som resulterade i dödandet av tusentals amerikaner.
Chefen för en islamisk terrororganisation i Jordanien - den muslimska Salafistgruppen säger att han är "glad att se skräcken i Amerika" efter bombattentaten i Boston.
"Amerikanskt blod är inte mer värdefullt än muslimskt blod," sade Mohammad al-Chalabi, som dömdes i en al-Qaida-kopplad komplott för att attackera USA och andra västerländska diplomatiska beskickningar i Jordanien 2003.
"Låt amerikanerna känna den smärta vi fått utstå från deras arméer som ockuperar Irak och Afghanistan och dödar vårt folk där", sade han i dag.

Och som tack har Obama, emot kongressens vilja, gett dom $500 miljoner av USA:s överflöd, direkt stulet från skattebetalarna.

Samtidigt har Obama halverat budgeten för USA:s inre säkerhet!

Obama visar hur givmild han är mot Israel när han låter Hagel sälja vapen till dom och berätta för alla - för att skrämma Iran som han säger. Sorry to say har Israel inte fått köpa de stora bunker buster-bomber de behöver för att verkligen gå till roten av det onda - för att nå de förädlingsanläggningar som Fordo, som Iran har mitt under 200 fot av berg, Konstigt ställe att ha en industri för tillverkning av energi.......

Obama har slutat låtsas att han är kristen förresten.

Han vill också fortsätta vara diktator och - liksom de flesta muslimska diktatorer sitta i all oändlighet, så han verkligen kan förstöra världen, han har ju i stort sett klarat av Arabvärlden och USA. Och är han överhuvudtaget vald? I ALLA stater som krävde fotolegitimation vid valet, förlorade han! Länk1 länk2



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)