fredag 5 april 2013

Än fler muslimer går tillbaka till medeltiden - ritualmord.

Först översatte jag en allmän artikel om hur muslimerna alltmer tar upp den idén om judiska ritualmord som de kristna uppfann på medeltiden, därefter om hur Hanan Ashrawi kör friskt med samma metod och för svenska bidrag. Nu har samma sak kommit i en Libanesisk tidning!

MEMRIs översättning. WND rapporterar också om eländet. Undrar varför jag tänker på de muslimska ländernas försök i FN att förbjuda all kritik av islam samtidigt som de ägnar sig själva åt fria fantasier om andra religioner.


Libanesisk dagstidning förnyar den gamla idén om judiska ritualmord


Artikeln hävdar att judar äter matzah gjort med blod från icke-judar under påskhelgen.

Av Arutz Sheva personal
Först Publicerat: 2013/04/02, 06:22

Den libanesiska dagstidningen Al-Sharq publicerade en artikel i förra veckan som hävdade att judarna äter matzah som är gjort med blod från icke-judar under påskhelgen, och förnyar den gamla idén om ritualmord som har underblåst onda antisemitiska attacker genom århundradena.

Rapporterad av Mellanösterns Media Research Institute (MEMRI), kallar artikeln också på palestinierna att vända den judiska helgdagen från en av glädje och njutning till en av "gråt och klagan." [Förvånad att Israel inför helger stänger gränsen mellan Israel och palestiniekontrollerat land utom för de med speciellt tillstånd.]

"... Under den judiska högtiden påsken ... konstiga och bisarra ritualer hålls, enligt anvisningar från Talmud: Hus rensas från all surdeg, det vill säga allt bröd som innehåller jäst, som kallas "hametz" på hebreiska, säger den libanesiska artikeln.

"Dessutom äter de sionistiska judarna på helgkvällarna osyrat bröd som under dess framställning blandas med blod -! Men blod måste komma från en icke-jude. Detta osyrade bröd kallas matzah, '" insisterar artikeln.

"Föreställ dig att någon äter matzah gjort med blod Hur tänker dessa barbarer - även när de äter och dricker?"

"Deras 'dyrbara' Talmud säger:. 'Under vissa omständigheter kan man döda en djävul om man förbereder påskens matzah ordentligt Judarna har två blodbedränkta händelser som uppfyller deras Guds vilja - en är påskens blodiga matzah, och den andra är omskärelse av deras barn ... ' " fortsätter de att påstå.
[Inte vet jag vem som skrivit det, men muslimerna lär också omskära sina pojkar - också flickor rätt ofta, trots att flickorna inte har någon hudflik att skära i utan ett nervcentrum med avsikt att förstöra dessa nerver.]

"Idag är de inte nöjda bara med att äta sin blodiga matzah. Idag [det är en uppmaning] ska bosättare invadera heliga al-Aqsa-moskén och fira påsk [där]. [Den Heliga Moskén som vid Mohammads liv och leverne var en bysantinsk kyrkoruin, se länk1 och länk2.]

"Hur kan världen förvänta oss att förhandla med människor som längtar efter blod av människor - inte bara i deras krig, utan även under sina helger för att genomföra sina ceremonier och deras trolldom, låt dem göra det - utan att provocera palestinska känslor, och utan att skada de heliga grundsatserna i kristendomen och islam," fortsätter artikeln.

"Deras jävla Talmud varken respekterar eller erkänner någon monoteistisk religion. Palestinierna måste utmana de sionistiska angriparna och vända deras helg från en av glädje och njutning i smaken av blod till en av gråt och klagan," avslutar artikeln i Al-Sharq, enligt MEMRI. [Exakt vad som står i Fatahs Konstitution och Hamas Charter.]

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)