torsdag 18 mars 2010

Palestinaarabernas försvarare, Barack Hussein Obama

Man undrar vad som krävs för att Obama ska inse att han har det rätt hett kring öronen nu, trots allt stöd från många stater i EU. Inte ens de flesta stater i arabvärlden litar ett dyft på honom - och det är självklart dubbelriktat. Abbas har gjort allt han har kunnat för att försämra Obamas chanser att komma till historieböckerna för att ha gjort något nyttigt i Mellanöstern.

USA och de flesta europeiska regeringar är fast beslutna att inte kritisera PA och Abbas för att ha vägrat några som helst förhandlingar under 14 månader. PA har gjort att Obama ser ut som en idiot efter hans tal i FN förra september om att han garanterade fredsförhandlingar inom 2 månader.  PA lovade Obama att inte sponsra Goldstonesagan, och till slut vägrade PA att tala med Israel om inte USA springer som en iller mellan grupperna - vilket inte hänt sedan Osloöverenskommelsen.

Trots detta har inte Obama eller europeerna någonsin kritiserat PA!

Samma med Obama och Syrien - han har gjort sitt bästa för att glömma bort att Syrien är anklagat för mordet på Hariri,  och i stället har han öppnat en stor amerikansk ambassad i Damaskus, som nu fritt kör anti-israelisk propaganda.

Var kom kampanjpengarna ifrån?

Obama fick en förödande mängd pengar från utländska okända källor! Speciellt behöver man inte redovisa källan för bidrag upp till $200 och av allt att döma var det den muslimska världen som såg till att Obama blev vald.

Obama muslim?

Söker du på de orden får du ungefär hur många träffar som helst, som länk1 . Han har definitivt gått i muslimsk skola i Indonesien.  Också länk2 .

Å andra sidan var han trogen kyrkbesökare i 20 år fram till det var dags att försöka bli president - en intensivt antisemitisk kyrka, som självklart präglade hans tänkande vad han än säger. Du kan se på länkar som länk1 länk2 länk3 .

Obama amerikan?

Endast en person som är född i USA kan bli president, och sen innan Obama blev president har där varit allvarliga undersökningar om var han föddes. Det sägs att han föddes på Hawaii vilket är ok, men andra säger att han föddes i Kenya, vilket inte är det. Debatten har fortfarande inte lagt sig trots att Obama har satt advokater på att försöka stoppa det. Länk1 länk2

Obamas senaste attack på Israel

Bidén var i Israel några dagar för att - vad? Försöka berätta för Israel, liksom de försökte med Saudiarabien, varför de inte hade gjort ett dugg för att stoppa kärnvapenutvecklingen i Iran.

Fjärde stadiet av sju av ett utvecklingsprojekt i Israels huvudstad fick Obama och hans underhuggare att helt explodera. Bidén hade inget emot att Fatah planerade att fira en notorisk palestinsk massmörderska, han hade inte ett dugg emot att Hamas sköt en Kassamraket mot civila i Israel (och i gårkväll, onsdag, sköts ännu en raket av Gazaterrorister in i Israel - varken TT eller Obama har känt för att protestera. Måste missiler falla ner i ett fullt barnhem innan Obama yttrar sig?) Han blev helt rasande på Israel för att de planerade bygga hus - eftersom Mitchell hade lovat Abbas att stoppa det.

I Dick Haas senaste rapport från Jerusalem berättar han dessutom att området Ramat Shlomo, som Obama flög i luften för, inte ens ligger i "östra" Jerusalem! Men hur skulle Obama kunna veta det - han vet ju inget om Israel som inte hans kompis Abbas har berättat.

John Bolton skriver en mycket tankeväckande analys i Wall Street Journal,
Israel and the Crisis With Obama
Benjamin Netanyahu made the mistake of believing the president is serious about stopping a nuclear Iran.
Fru Clinton har visst insett att hon har gjort bort sig, och mjuknat en aning, men fortfarande kräver hon att Israel ska göra "förtroendeskapande åtgärder" för att få Abbas att sluta vägra förhandlingar - hon kräver inte ett skvatt av palestinerna! Hon behandlar helt enkelt araberna som stora barnungar - och de uppför sig också därefter.

Araberna har börjat tröttna på Obama eftersom han inte lyckats vara lika djävulsk mot Israel som han lovade i början.

Vad tycker folk i USA? 8 gånger fler håller på Israel än på palestinierna - vilket tydligen inte berör Obama alls förrän det blir frågan om ett eventuellt omval, och då är det för sent.

.

 SvD733 SvD125 SvD365 |

.
...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)