fredag 19 mars 2010

NU vaknar TT och resten av Sverige.......

Som jag skrev senast, på denna länken, hade Hamas sänt missiler mot civila i Israel, varenda en ett folkrättsbrott, och jag kommenterade en bit ner i den artikeln om att inte ett knyst om detta fanns i svenska nyheter.

NU vaknar de när Israel försvarar sej mot terrorn! Läs om EU:s definition på antisemitism och fundera vad som egentligen händer. Det finns orsak och verkan och i detta fallet rapporterar alla nyheter endast om verkan, inte om orsaken.

Lär de ut det på Journalisthögskolan i Sverige?

Som du ser på denna länk träffades en vapenfabrik i norra Gaza, och tre tunnlar för vapensmuggling från Egypten. Dessutom förstördes tunnlar som Hamasterrorister hade tänkt använda för att infiltrera in i Israel och mörda och kidnappa flera judar. Att stoppa detta är högeligen irriterande för svenska media.

Där har varit ett flertal attacker mot Israel på sistone, denna raket i onsdags kväll, en lördagen innan och en torsdagen dessförinnan. Självklart helt orapporterade i Sverige. Det är lika mycket ett folkrättsbrott om det träffar och dödar en människa eller inte! Berätta det för Ban Ki-Moon och de andra fina herrarna och damerna.

Alla som håller på att gnälla på att Israel försvarar sig - vad är alternativet för Israel? Minns hur varenda jude lämnade Gaza för snart 5 år sedan, och gav araberna mer än 3000 toppmoderna väl lönande växthus, ordnade exportvägar, lovade färdigställd flygplats och utvidgad hamn bara terrorn helt stoppades och araberna där började bygga upp ett palestinskt samhälle.  De har gasfyndigheter utanför kusten värda mer än $ miljarder dollars. Så vad gnäller de om? Förutom att de inte har lust att sluta med terror - och av den anledningen tycker hela världen att det är synd att tvinga dom till att börja jobba. Se länk1 länk2 länk3 länk4 länk5 i stället för att bara snacka i tomme.

 SvD141  |

.
...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)