måndag 22 mars 2010

332 missiler från Gaza mot civila i Israel sedan 2009.01.18 = 332 folkrättsbrott.

Hur mycket av detta har du sett i svenska media?

Inte jag heller:

Torsdag 18 mars 2010

Den femte raketen från Gaza de senaste 48 timmarna.

Lördag 20 mars 2010

4 Kassamraketer avlossade av Hamas mot civila i Israel.

Söndag 21 mars 2010

Ny raket avlossas mot Ashkelon från Gaza.

Måndag 22 mars 2010

Under lördag-söndag sände muslimska terrorister i Gaza 5 raketer in i Israel. IAF (Israel Air Force) sprängde en smugglingstunnel nu på morgonen. [Detta kommer i media så småningom!]

Och vad tycker Goldstone om detta? Hm, på samma ställe är en länk till när Goldstone arbetade med sin rapport:

Bakom FNs ridå: Goldstone sov under filmvisning av raketer mot barnen i Sderot

FN: s råd för mänskliga rättigheter, domaren Richard Goldstone, vars 575-sidiga rapport på onsdag fördömde Israel för krigsförbrytelser, somnade medan han skulle titta på en film som visar Sderots barn som flyr från raketbeskjutning. Noam Bedein, chef för Sderot Media Center, berättade för Israel National News onsdag morgon, "jag visade en film som visar raketer som explodrar i Sderot och Goldstone somnade framför mina ögon."


Svenska media är precis lika sömniga. Otaliga gånger när jag läser om attackerna från terroristerna i Gaza kastar jag ett öga på svenska media, och ser inte ett dugg. Inte förrän det kanske långt om länge står något om att "Israel attackerade Gaza igen" - där det på sista raden står att det var svar på raketbeskjutning. Självklart slutar inte Israel att försvara sig enbart för att Goldstone tycker så. Inte ens om Obama säger så.

Förutom dessa beskjutningar av raketer och granater har de muslimska terroristerna beskjutit israeler över gränsen och placerat bomber som israeler, oftast gränsbevakningspersonal, skulle dödas med.

Detta medvetet uppodlade hat mot Israel och judarna där, kallas med ett annat namn antisemitism.

"Israel har svåra val"

Dagens absurda tidningsartikel - varför har aldrig Abbas några val eller krav på sig? Abbas har vägrat ta steget in på Vägplanen, d.v.s. stoppa den helt meningslösa hatpropagandan i medier och skolböcker emot judar/Israel. Han och Fatah skrev ett tjockt tillägg till den gamla Fatahkonstitutionen, men den gamla gäller fortfarande som ett ramverk, d.v.s. inget erkännande av Israels existens, alla israeliska städer och byar är "illegala judiska bosättningar i Palestina" för honom och alla hans skolbarn - han förstör dem medvetet för en ytterligare generation. Han har vägrat förhandla i 14 månader och nu vägrar han att förhandla också med USA som springpojke. Han gjorde helt bort Obama när han först sa att han skulle säga emot Goldstonerapporten (som i princip säger att ett land inte får försvara sig mot terrorister), sen ändrade han sej efter viktigare påtryckningar än Obama.

Men du ser själv vad TT gör av det.......   Allt är som alltid Israels fel, DE ska alltid ge något till de 500 miljonerna araberna, aldrig någonsin tvärtom.

Att Israel meddelade att det fjärde av sju steg i ett byggnadsprojekt var klart, samtidigt som terrorister i Gaza attackerade israel och avsände en Kassamraket mot Israel - kanske det var medvetet. Man ville ta reda på vilket Obama ansåg mest väsentligt - att Israel attackerades eller att Israel byggde hus. Vi har det påtagliga svaret nu.

Jag läste just en tankeväckande artikel i New York Post: "Vem kan lita på USA nu?"
Om Obama fortsätter att förråda Israel, vem kan därefter lita på USA? Sedan 1970 har USA dumpat den ena vännen efter den andra, Saigon, Teheran .... Obama bara intensifierar sin pogrom mot Israel, den enda respektabla staten i Mellanöstern.
President Bush beskylldes ofta för att skjuta från höften, Obama skjuter med förbundna ögon.
Partners vi behöver backar alltmer....
Moshe Arens skrev en vass kommentar till den israeliska ledningens fullständiga ödmjukande inför USA, detta bugande, bankande med pannan i matten framför Obamas fötter.......   Det får mej att tänka på en kommentar jag såg någonstans: Israel, sluta att behandla USA som din Avgud!

.

dn391  Lt Sk BLT NSk A AB741 D  SvD999  DN934 DN087 |

1 kommentar :

  1. Sluta gnäll på USA, det är inte där skon klämmer.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)