fredag 25 april 2008

Muslimskt hat. Bitte. Nyheter

Nidbilder mot Israel i muslimsk press

Du har till leda hört historierna om att någon har ritat en gubbe och skrivit "Muhammed" under eller över eller bredvid - och att det gör att många muslimer får ont i magen. Att muslimsk press och media är fulla av nidbilder mot Israel, judar, västvärlden etc. har jag rapporterat flera gånger,
Du kan skriva under på ett brev som ska gå till ett antal muslimska ambassadörer och klaga över det antisemitiska hat som de konstant sprider, gå till http://support.adl.org/site/PageServer?pagename=ac_cartoons&JServSessionIdr007=fgbt20tyn2.app6b


Bitte orerar igen

Där finns palestinaarabiska "flyktingar" som lever gott i Sverige, USA och andra ställen och stolt fortsätter att kalla sig flyktingar som ett adelsmärke. Folk har vant sej vid det. På samma sätt har folk vant sig vid att behandla alla palestinaaraber i Israels närhet som stora oansvariga barnrumpor som inte har några krav alls på sig, inte heller att växa upp och mogna lite.


Bitte och många andra skriver om "kollektiv bestraffning" - men aldrig någonsin när det gäller 7000 raketanfall mot civilbefolkningen i Israel. Däremot kommer uttrycket omedelbart fram när man talar om de mänskliga sköldar de stolta terroristerna i Gaza utnyttjar till döds.
Samtidigt får israeliska soldater inte göra sin plikt enligt henne, att eliminera terroristerna med så stor selektivitet som är möjlig trots att dessa gör allt för att försvåra det. Både Arafat och Abbas har lovat att bura in dom, och samla in illegala vapen, och detta är det enda möjliga alternativet - att selektivt fånga in - eller avliva kräken när det inte lyckas. Det sista alternativet är att bomba hela rasket som vi europeer brukar göra i våra världskrig. Vissa fakta står i tidningarna, men välbetalda skribenter enbart negligerar dem. I freden mellan Israel och Egypten lämnade Israel områdena i Sinai där det finns olja, medan Israel inte har någon egen olja. Ändå skriker hela världen på Israel att de inte levererar nog olja till terroristerna - och till de civila i Gaza när det roar Hamas att dela med sig till dem. Hur mycket olja och bensin levererar Egypten till dem? Samtidigt gnälls på allt annat Israel gör, men du kan se allt som Israel levererar till Gaza här. Frågan är varför EU, som hade lovat hjälpa till med gränskontrollen mellan Egypten och Gaza, rusade hem med svansen mellan benen, när Hamas sa BU till dom i somras? Det var en del av villkoren för att Israel skulle lämna Gaza.

Bittes Klagosång
är faktiskt rätt makaber: smaka på hennes mening "Den israeliska regeringen står under inrikespolitiskt tryck att försvara sig" och upprepa det för dej själv, sådär lite halvhögt. Eller "Israel säjer att blockaden sker på grund av dess raketbeskjutning mot israeliska civila" som om de begick ett allvarligt brott när de försvarar sig. Under Hitler gjorde de experimentet att inte försvara sig - är det vad Bitte tänker på som ett föredöme för att "främja försoningsprocessen"? Kan man inte tänka sej att det vore bättre om Israel ser till att till och med Hamas inser att de har förlorat, så snart som möjligt?

Som det är nu vinner Hamas hela tiden. En del vill att Israel ska ge terroristerna en paus så Hamas kan ladda om - läs
här. När man har gallupundersökningar bland palestinaaraberna kommer Hamas fortfarande högt på listan så många nog anser att de gör fullkomligt rätt i att använda de civila som mänskliga sköldar tydligen. Vad Bitte anser vet jag inte - hon hinner knappast att skriva om det i sin iver att hitta så mycket som möjligt att anklaga Israel för.

Blockaden mot Gaza är självklart inte olaglig (läs här) även om vissa tycker att den borde vara det. Däremot är det fullständigt olagligt att beskjuta civilbefolkningen i Israel med raketer. De råkar vara människor också, inte bara judar.

Klagosången att inte Israel "låter" Hamas och Fatah samarbeta är lite rolig. Vill de samarbeta får de väl göra det - slänga varann ner från taken på höghusen i Gaza kan ju utvecklas till en nationell sportgren. Att inte Israel samarbetar med en regering som till hälften har som ofta explicit uttryckta huvudmål att eliminera dem är kanske förståelig för de flesta. Men förresten - jag glömde att Fatah/PLO:s stadgar inte tillåter existensen av Israel heller och att Abbas nyligen har sagt att de ska ta upp ämnet igen när de är starkare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)