söndag 6 april 2008

FN Rice WHO Tibi Gazamördare

Vad har vi FN till?

FN har gjort sig helt irrelevant genom sin antisemitism och Israelhat. Samtidigt som de inte kan förmå sig till att antyda att det är något olämpligt att Hamas sänder av 7000 raketer och granater mot civila i Israel. Nästa år är det dags för ännu en antisemitisk jubelfest i Durban - Canada har redan sagt nej och där är starkt tryck på att USA också ska göra det. Som vi minns marscherade USA och Israel ut förra gången, medan vår Lindh studerade spektaklet. Sverige lär åka dit nästa gång igen utan protester. Som jag skrev sist fick Människorådet där ett antisemitiskt pro-nazistiskt tillskott från Schweiz. Å andra sidan är FN än inte tillräckligt antisemitiskt för al-Qaida..... Muslimer och afrikanska stater har i FN just föreslagit att yttrandefriheten ska begränsas. EU lade ner sina röster..... Tänk efter vad det innebär, efter att ha läst här.

Vad sysslar tant Rice med egentligen?

Ja, inte är det att rädda världen eller specifikt Mellanöstern, från ett kärnvapenkrig. USA har inte gjort mycket för att tvinga Irans kärnvapenexperiment på knä. Däremot pendlar hon till Ramallah för att berätta hur mycket mer hon har tvingat av Israel och dess sämsta och svagaste regering genom tiderna. Svagaste åtminstone för de 6 miljonerna judar i området, inte för den halva miljard araber. Hennes ointresse för ett kärnvapenbestyckat Iran har fått Saudi Arabien, Qatar, Bahrain, Oman, Kuwait, UAE, Jemen, Marocko, Libyen, Jordanien och Egypten att börja planera för kärnenergi - vilket ingen oljestat behöver i dagsläget. Det är snarare USAs ointresse för att göra något radikalt som har tvingat fram det.

WHO ljuger om Israel

Du vet hur det är för en utlänning utan gedigen sjukförsäkring att gå till sjukhuset i Sverige - kostar hur mycket som helst. Samtidigt kräver palestinaaraber att kunna göra det i Israel - och världsopinionen ser inget konstigt att samma människogrupp som lägger alla pengarna på vapen och inte på att bygga sjukhus, ska kunna åka dit om de får ont i magen. WHO har just kritiserat Israel för att de, efter ett antal försök att via låtsat sjuka smuggla in bomber för att döda judar, enbart tillåter 90% att komma dit och få behandling - 7226 styckna under 2007, återstoden hjälpte Israel att komma till Jordanien eller Egypten. 2317 palestinaaraber har kommit redan i år. Man kanske skulle tipsa dom om hur restriktiv Sverige är på den punkten - och eftersom vi tar in fler muslimska "flyktingar" (rika nog att betala enorma summor till människosmugglare) än något annat europeiskt land, kan vi väl låta det vara fritt för alla sjuka att också komma! Bara att höja vår skatt lite till.

Ledaren av palestinian Islamic Jihad erkänner att Säkerhetsbarriären är våldsamt irriterande

Ramadan Abdallah Shalah erkände, under en intervju i Damaskus, att Säkerhetsbarriären har stoppat de flesta självmordsbombarna. Du vet - den "muren" inga vänxterextremister tycker gör någon nytta, ändå hatar de den. Terroristerna är ointresserade om det gör det svårare för någon att komma åt sina oliver.

Tibi - Israels charmigaste arabiska uppviglare mot sitt land.

Den f.n. mest kända israeliska araben, sitter i Knesset och gör exakt vad han vill. Hans arbetsrum har en stor poster av Arafat, en av hans bästa vänner. Han går i spetsen för demonstrationer mot Israel, han besöker omkringliggande fiendeländer när han har lust, emot strikta regler, men knappast för att skipa fred, tvärtom. Det bästa exemplet MOT idiotisnacket om apartheid i Israel.

Palestinaaraber försöker avliva Kanadensare, siktar på israelisk minister, träffar hans medhjälpare.

Dessa terrorister som tror att de har rätt att beskjuta vem de vill eftersom omvärlden inte protesterar och inte heller den israeliska regeringen och inte heller vår egen Mona Sahlin - promenerar helt enkelt omkring och skjuter på allt de ser på andra sidan gränsen, som om de ville att Israel skulle bygga en ordentlig mur där. Kanadas utrikesminister var med och uttalade ett skarpt fördömande. När vår Mona Sahln var där var uttalandet att hon var "tagen av situationen" men inget alls som liknande fördömande. Har du tänkt på hur raketanfallen kommenteras. Har de bara förstört hus, vägar, och liknande är det inget alls! Som om vansinnesterroristerna hade klistrat lappar på raketerna: "denna ska döda ett barn", "denna ska bara ställa till det i ett hönshus" blabla. Samma dag fick Gazanerna från Israel 100 lastbilar smockfulla med frukt, ris och morötter (som de hade kunnat odla själva - de fick växthus), ris, socker, mjölkprodukter, kött, fisk (de har tillgång till Medelhavet som går att använda för att fiska i), mediciner, kaffe, olja, te, pasta, toalettpapper, blöjor (vilket terroristerna verkar behöva) och annat. Om man hade dragit bort summan som reparationerna av hus och vägar har kostat Israel, så hade där inte blivit mycket kvar. Varför ska Israel betala detta? Även ett hönshus kostar! Och hjälpen går ofta inte fram eftersom massmördarna Hamas snor det. Vad alla dessa leveranser kostar Israel står det inte, men det rapporteras på http://dover.idf.il/IDF/English/Announcements/

Flyktingar i Mellanöstern

USAs Kongress beslöt för några dagar sedan att ALLA flyktingar i Mellanöstern ska nämnas och tas hänsyn till, i House Resolution 185. Det började röra sig för några månader sedan när en delegation för dessa icke-muslimska flyktingar, i princip judar, som flydde arabländerna till Israel omkring tiden för Israels nyskapelse 1948, träffade president Bush. Man har känslan att han då sa: "Jammen - - det hade jag inte en AAAAANNNNNIINNG om!!!" Enligt tillgänglig statistik var det betydlgit fler judiska än muslimska flyktingar som vandrade i motsatt riktning då. Men jämför man så ser man många diskrepanser: * De arabiska flyktingarna flydde ofta inte ens till något annat land, de flesta flyttade bara inom det Brittiska Mandatet för Palestina, dit också Jordanien hörde. De blev direkt placerade i läger, och i 60 år har UNRWA satsat miljarder för att desperat hålla dom kvar i dessa läger. Enligt definitionen på UNRWA:s webbsida är en dylik person "Palestine refugees are persons whose normal place of residence was Palestine between June 1946 and May 1948, who lost both their homes and means of livelihood as a result of the 1948 Arab-Israeli conflict." Det var alltså utfattiga människor utan bostad och arbete. * De judiska flyktingarna av vilka de flesta flydde till Israel, satt i veckor eller månader i läger, tills de absorberades. Världssamfundet/FN betalade inte en dollar för detta. De var ofta rika judiska familjer som hade bott i omkringliggande områden i århundraden och årtusenden. Ibland kunde de ta med sej lite på sin rygg eller närmsta åsna. För alla rikedomarna som togs om hand av araberna har aldrig någon kompensation erhållits. De pengarna hade ledigt räckt för att göra alla arabiska flyktingar i flyktingläger i dessa länder, till icke-flyktingar. Jag tänkte på detta när jag läser hatbudskapen på Palmecentrats webbsidor. Det är så intensivt hat, även om det som vanligt, efter hitler, i stället har uttryckts som omåttlig omvårdnad för de som hatar Israel och judar. Jag fick ett hånflabb när jag undrade när DE skulle komma på att där var fler judiska än arabiska flyktingar i Mellanöstern!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)