torsdag 6 augusti 2015

Så kan Sverige också stoppa illegala infiltratörer - annars är vi fattigare än Ungern snart.

Gå till

Fångar bygger stängsel för att stoppa migranter


Ungern stoppar alltså ILLEGALA, men enligt EU:s nuvarande tankar får man inte stoppa olagligheter. De får heller inte använda de som inte jobbar, för att bygga stängsel. Hellre göra alla lika fattiga.

UNHCR är FN:s organ för att lösa problemet med alla legala flyktingar, och välja ut vilka som är legala, och inte enbart flyttar för att få ett bättre liv,  En del länder är bättre efter 100 års hårt arbete, men det innebär inte att därefter alla människor ska få fri tillgång till det landet! Det stimulerar knappast alla andra att arbeta hårdare för att förbättra sin situation.

UNRWA gör precis tvärtom, förhindrar flyktingar från att bli normala skattebetalande människor, att göra dem till icke-flyktingar. Deras inte särskilt ogenomskinliga baktanke är att så småningom göra som Arafat/Abbas levde för och slänga alla s.k. palestinska flyktingar in i Israel för att förstöra den Judiska Staten.

PalAraber är än värre - hela världen men mest Västvärlden tvingar dem att vara världens socialbidragstagare i stället för att jobba!  Alla gör sitt bästa att undanskymma vad som står i Osloavtalet, se http://tinyurl.com/chgcxc2

Där står precis hur de ska tjäna pengar, i stället donerar man oerhörda summor till dem för att de ska förbli socialbidragstagare! 

Minns att Israel höll på att översvämmas av illegala infiltratörer från Afrika, parker och lekplatser överflödades av dem. Judar har i 100 år uppbyggt Israel - för alla judar utan att slänga ut några redan befintliga. Tyvärr hade England mandatmakten i 25 år, gav bort 80% och lät araber frttt invandra, men inte judar - precis tvärt emot mandatreglerna. De är fortfarande giltiga, internationell lag antagen av NF och FN.

Så Israel satte upp barriär mot Sinai och inte en enda illegal infiltratör har drunknat i Sinai, medan Sveriges givmildhet mot alla icke-svenskar har fått tusentals att drunkna i Medelhavet. Helt på Sveriges konto, säger Italien som får plocka upp dom som dränkta kattungar.

Libyen är väldigt stort och tomt, varför sätter inte UNHCR upp stora flyktingläger, skolor och fabriksbyar där? Nån som har räknat på vad det skulle kosta och stoppa alla flyktingar från Mellanöstern och Afrika som vill till EU? Förvaring medan man tänker.  Varför placera alla där det är absolut dyrast att bo?

Leve Ungern som vågar trotsa EU:s infantilitet.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)