torsdag 27 augusti 2015

"Danmark chocksänker flyktingbidrag" - till vanlig fattigpension.

TT berättar den chockerande nyheten att flyktingbidraget ska sänkas i Danmark så de inte får mer att leva på än en vanlig pension, för att tvinga dem att arbeta.

Hur ska de nu kunna köpa ny bil och semesterresor för familjen till hemlandet?

Snart kommer smuggelbåtarna att gå över till Sverige där de får allt inkl. plats i Riksdagen och oerhörda summor jämfört vad de haft tidigare i sitt liv. Undrar hur snart vi får se "flykting drunknad i Öresund" men det är väl lätt nog att ta den vanliga färjan till Helsingborg eller bron, där ingen bevakning sker. Konstigt - för några år sen klarade de att bevaka så man inte gjorde det oerhörda att smuggla in mer än 2 liter starköl eller vad det var.

Undrar om dagens "regering" i Stockholm kommer att inse samma sak, att Sverige alls inte har råd att föda alla miljoner som står i kö att komma hit efter all inbjudan från dem. Eller kravs det att SD tar över när de går i konkurs som många kommuner?

Allt fler röster höjs i Sverige och Västvärlden om vansinnet att transportera alla flyktingar till EU utan att lösa problemen vid roten. Flyktingarna är trots allt bara ett symptom. Transporterna kostar enorma summor, det är oerhört mycket dyrare att bo i EU än därifrån de kommer.

I Syrien och Irak har det nu på några år dödats fler än av atombomberna i Hiroshima och Nagasaki, och det bara fortsätter. Och kommer att fortsätta nu när Obama ger Iran avsevärt utökat kapital att föda alla terrorkrig de betalar. Han gav upp om Syrien och folk gasas ihjäl lite här och där.
















Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)