måndag 24 augusti 2015

Nu väller Obamas och EUs pengar in i Iran.

DN är så förtjust att alla nu kan fylla Irans penningkistor utan risk att förlora en enda krona. Som jag nämnde (se slutet av länk) har Obama sänt hemligt brev till hela bunten att de inte behöver bry sej om sanktionsproblem. Så nu stormar EU-länder som Tyskland, England och Frankrike för att erbjuda mer pengar till terrorsupport. Redan innan Obamas $150 miljarder hade Iran nog pengar för att supporta minst 5 krig i Mellanöstern, och nu kan de utvidga det väsentligt. Vi såg hur de utvidgar kriget mot Israel via kompisar,  DN vägrade nämna att Iran låg bakom.

Minns hur det var för bara några månader sedan? Våra massmedia gör det inte. Här några rubriker från före avtalet:
France: no Iran nuclear deal if military site inspections are blocked

French foreign minister Laurent Fabius urges other negotiators to take a tough stance if ayatollah Khamenei continues to resist inspections

French Minister Laurent Fabius Wary on Iran Nuclear Deal

Deal would be ‘useless’ if Tehran blocks military sites, foreign minister tells The Wall Street Journal


France Takes Toughest Line at Iran Nuclear Talks

Negotiations move closer to March 31 cutoff without a breakthrough

How France Became an Iran Hawk

The French don't trust Iran's nuclear promises, but they don't trust Washington much, either.

How France Scuttled the Iran Deal at the Last Minute


Testa Google själv: sök efter France Iran deal, sen under inställningar längst upp står Sökverktyg på något språk, och längst ner för tidsasngivelser ser du att man kan ställa in söktid på valfritt - ange en tid före avtalet som slutdatum och blank för startdatum.


Innan sa makterna att det viktigaste var att Iran ints skulle kunna göra kärnvapen. Nu säger t.ex. England att de inte bryr sej om om Iran utraderar Israel med kärnvapen - i princip.

Google kan hitta vad England och Tyskland också sa innan avtalet bankades igenom av Obongon och Kerry, då saker som att kravet på inspektion helt försvann och övergick till att Iran skulle inspektera sej själv i närmsta spegel.

Inte en kotte bryr sej om att Iran använder alla pengar för att öka stödet till terror - det var ju inte det avtalet gällde.......

National Secaurity Council i USA  varnar nu israeler att det inte är säkert att resa till EU. Hur känns det att leva i en krigszon du svensk! Genererad av vår egen regering.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)