lördag 8 augusti 2015

Ban ki-Moon: "Där är sannerligen skillnad mellan araber och judar!"

Nå, han sa samma sak men på ett annorlunda sätt. Ban uttalade en lång eulogi om det dödade arabiska barnet, där förövaren fortfarande är
okänd. Han har inte sagt ett ljud om attacker mot judar av araber! Den israeliska FN-ambassadören har skrivit tre brev på tre dagar om det, Ban vägrar svara. Se länk.


Netanyahu, IDF och Rivlin värpte ur sej det ytterst odiplomatiska "det var nog en nationalistjude som gjorde det" utan det minsta bevis men visst plockades det upp av världens media till Israels nackdel. "Bergstoppsjudar" som är ilskna nog efter att från spädbarnsålder har blivit utslängda på marken vid midnatt av israelisk polis och soldater, se hur de ser ut.

En judisk man som bor i närheten kom för att beklaga attacken från vem det än var.  Läs artikeln med eftertanke. En vänstergrupp hade fixat besöket och vi förstår hur deras fotografer försökte utnyttja tillfället.

Där kom också fram ett inte ofta nämnt faktum, att byn hade ett 18-årigt klankrig som varit våldsamt nog. Detta nämns också här.

Arabligan och Abbas kräver att FN omedelbart gör något mot judiska terrorister, att de aldrig gör något mot alla de arabiska terroristerna och mördarna vet de. Alla de dussintals brev Israel har skrivit till Ban ki-Moon om attacker från Hamas och annat förblir olästa i hans skrivbordslåda.

Det blir spännande att läsa om upplösningen och hur västerländska media förvanskar det, om det nu visar sig vara en arabisk mördare.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)