fredag 21 augusti 2015

”Dom vill ha alltihop. Och det vill vi med”

DN:s Nathan Shachar har återigen visat sin elegans med att förvandla bitar av kunskap så det blir ytterligt politiskt korrekt, eftersom hans lön beror på detta. Och förstås att gömma allt olämpligt. "Piratbosättare" är nåt nytt och spännande uttryck han har designat för att ge den rätta känslan.

Läs hans senaste skröna i DN.

Redan titeln visar att han helt negligerar Osloavtalet som var ett avtal mellan Israel och Arafat, ingalunda något Israel tvingade på araberna. Se länk. Arafat fick alltså i avtalet kontroll över 96% av västbanksaraberna, inkl. landet de bodde på. Rubriken visar att Shachar helt har trollat bort det. Där har aldrig någonsin existerat något landområde kallat "palestina" i dagens mening, vilket är samma som KGB uppfann mitt på 60-talet. Gamla tiders "Palestina" var ett ord romarna hittade på för att reta judarna, namnat efter deras gamla fiende, filisteerna, som dog ut för tusentals år sen. Därefter har det använts som alternativ till Det Heliga Landet, mycket av kristna. Araber har inte bokstaven p i sitt alfabet, vilket perserna har.
Han talar om en liten grupp judar i det område Arafat skrev under på (och fick Nobelprs för) - och låter dem representera alla judar som bor där. Dagens uppskattning av antalet judar är snarare 400.000, alla i det legala Israelkontrollerade Area C. Vad som är legalt och vad som inte är det är en fråga man kan se från många sidor. Netanyahu vann valet på att lova ökad bosättning i det Israelkontrollerade Area C, men han slingrar sej som en starkt vänstervinklad snok, och nästa gång skrattar han högerpartierna i ansiktet och säger explicit att han inte tänker göra vad han lovade.

Varför talar han inte om alla andra sidor, som universitetet de fruktasvärda judarna har byggt i Ariel där båd judar och araber studerar? 


Många nog frågar sin rabbin till råds, även om där också finns många som inte gör det - Shachar försöker låtsas som om alla var som den minimala gruppen han har letat reda på. Lurendrejeri.

Shahar skulle inte få för sej att nämna alla illegala arabiska EU-betalda bosättningar i area C, länk. Han hittar inga judiska i area A, B. Han låter sin rubrik, samma som till denna artikeln, tala för alla de dussintals sammanhängande problemen men har som sagt helt glömt bort vad Arafat fick Nobelpris för, och förvandla 400.000 judar till några anarkister.

Här några bilder av EU:s illegala byggnadsverk i Judéen/Samarien, högerklicka bilderna för mer info:


Vad "tillstånd" innebär vägrar han förstås nämna. De flesta av de 400.000 judarna som bor i Judéen/Samarien har tillstånd eftersom de behöver vägar, el och vatten.  Andra har fått det gradvis.  Där är en väldig massa regler och de har uppstått under olika sorters regeringar. Minns Sassoon-utredningen - hon, extremvänster, skulle hjälpa en del av dessa nybyggen att få alla nödvändiga tillstånd, i stället deklarerade hon dem som olagliga........    Sen gick hon direkt till marxistpartiet Meretz.

Abbas är inte bättre han - han räknar både Tel Aviv och Haifa bland de olagliga judiska nybyggena. Han får de arabiska barnen att sjunga om det så att de garanterat inte ska få för sej att sluta fred med Israel när de växer upp. Hans karta över "Palestina" innehåller hela Israel, som han "vill ha" liksom Arafat. En karta som också används av svenska politiker och israelhatare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)