tisdag 4 augusti 2015

Medias fortsatta förföljelse av nationalistiska judar i Israel.

I stort sett var dag hittar man israelhat och förvrängningar i DN.

Judisk extremistledare gripen
Israel. Ledaren för en judisk extremistgrupp har gripits efter mordbranden där en palestinsk baby dog på den av Israel ockuperade Västbanken. Den israeliska regeringen hotar med hårdare tag mot extremister.
Mannen, som är 20-årsåldern, anklagas dock inte för att ha varit direkt inblandad i fredagens brandattentat, men israeliska medier utpekar honom som hjärnan bakom det. I fredagens attentat dödades en 18 månaders baby och föräldrarna och en fyraårig son blev allvarligt skadade.

TT


De har inte hittat nån att anklaga för mordbranden, de berättar inte om alla arabiska mordbränder jag skrivit om, de anhåller en ledare för en högergrupp som inte hade att göra med den än ej hittade brottslingen.

Förmodar att TT talar om den gripne enl. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/198986#.VcDo5_liLdY som har dragits in eftersom de brukar göra så med högerfolk som säger vad de tänker. Med många bistra kommentarer.
Jag kommenterade just dit

Arafat signed that area C should be controlled by Israel. Israel said "fine" and started to control it to stop Jews from living there.
En israelisk ledare gav ett skarpt svar. Länk.

En annan händelse jag inte hittar i DN (jag brukar titta där först, gör ingen överblick över svenska media),

Two Israelis hurt by firebomb attack in Jerusalem DEBKAfile August 3, 2015, 8:38 PM (IDT)
An Israeli woman of 27 was seriously hurt Monday night when a firebomb attack ignited her car in North Jerusalem. The burning car crashed into another vehicle and injured a second driver.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)