fredag 11 juli 2014

"USA villigt medla i Gazakonflikten"

Såg du USA villigt medla i Gazakonflikten
 vilket fick mej att gapflabba. Kerry hade gärna kommit flygande för att göra ingenting ett halvår till. Vad Abbas tyckte om den apan kan du se på länk.

Hamas är Muslim Brotherhood. USA såg med samma glädje när Morsi försökte förstöra Egypten och islamisera lag och rätt etc.,och inte göra att skvatt för att förbättra ekonomin.

Obama ser ingen som helst skillnad mellan terroristgrupper som Hamas och PLO, och ett land som Israel. Hans totalt oinformerade idéer om snälla och elaka islamister, länk, är också helt förvirrade.

Många artiklar berättar som
Arbetar Obama på att hjälpa Kalifatet TGS TGS
Irak var tvunget att köpa begagnade jetplan från Ryssland för inget kom som Obama hade lovat. TGS
Att Obama släppte ISIS ledare Abu Bakr al Baghdadi ur finkan är välkänt.

Under tiden dör 100.000-tals i Syrien och Irak, Kerry som innan var bäst vän med Assad med många bilder av deras middagar tillsammans - vad görs där det verkligen behövs? Obama har enligt många uppgifter HJÄLPT ISIS, se länkarna ovan.

Skulle Netanyahu lyssna på Obamas babbel nu är han helt förvirrad. Det krävde ju många röster och Liebermans partis avhopp från det intima samarbetet med Likud för att Netanyahu skulle börja reagera rationellt i stället fär att huka sej under Hamas. De kommer att växa som vilken cancersvulst så länge den inte opereras bort, diverse islamister som ISIS bara vandrar in genom öknen.

ISIS är som bekant redan i Gaza och hjälper till (och inte på plantagerna), se http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182767 och de värsta, salafisterna i Gaza gillar ISIS.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)