måndag 28 juli 2014

Marianne Björklund på DN är en mästerlig sagoberätterska.

Jag skrev ett mail till henne efter en tidigare faktalös saga, inget svar vilket Pressens Etiska regler kräver, men de kräver också en Etik. Hon kör sitt lokomotiv vidare. med snyftsagor som kunde vara från Syrien eller Irak, där mycket fler anledningar finns, samtidigt som hon är ointresserad av enkla fakta. Det enda intressanta hon och hennes tidning kan finna är där de kan anklaga judarna för något. Åtminstone den halva som bor i Israel.

Här en video av vad EN bostad i Gaza kan innehålla [YouTube] sökning"

Vet du vad EN tunnel kostar? Fransk läsövning:



EN tunnel kostar vad 350 lastbilar fulla av byggnadsmaterial kostar, vilket Hamas kunde ha använt till:  86 hem, 7 moskeer, 6 skolor eller 19 kliniker. Det är vad bl.a. svenska och EU:s donationer ibland går till, när EU-pengarna inte helt enkelt försvinner, något som inte stör EU alltför mycket, pengar är ju bara folks skatter.

30 tunnlar hade hittats när affischen skrevs. Allt betalat av Bildt & Co.

Kolla de senaste artiklarna på bloggen för att se hur mycket information svenska media "missar" eftersom de inte innebär judehat men de MÅSTE hitta på snyfthistorier i bästa arabiska stil, som bara är relevanta för de närmast inblandade, var än de är från i arabvärlden.

DN vägrar nämna varför bomber släpps, vägrar visa bilder av raketramper i skolor och vanliga bostäder, bara skylla på judarna.

Många i de intensiva diskussionerna på Facebook försöker räkna ut varför svenska media och nästan alla svenska partier visar sånt hat mot judarna. Har du sett några massmedia här som ens nämnt att PLO i FN, Ibrahim Khreisheh, sagt att de är väl medvetna att det är de som är kriminella och att Israel följer lagen? Ynetnews INN länk3 eller Googla efter Ibrahim Khreisheh.

Ställ in för sökning på svenska, under "avancerad sökning" - absolut ingenting i svenska massmedia, enbart bloggar etc. Det är absolut
Befolkad Hamastunnel.
förbjudet alltså att nämnas där, vem betalar denna censur av fakta?




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)