söndag 20 juli 2014

Erdogan: Israel är värre än Hitler

AB

Intressant artikel om Erdogans kärlek för Hitler sedan barnsben.

Bildt och Obama har totalt missat att Erdogan har gått från EU till Iran. Iran är också baserat på Hitler: Khameini lyssnade mycket  vrålanden från Radio Berlins turkiska stämma när han var ung.

Och giftet sprider sig:

http://www.theguardian.com/world/2005/mar/29/turkey.books

http://www.haaretz.com/news/turkey-shrugs-off-success-of-hitler-s-mein-kampf-1.154291

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/78801

http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/1365.htm

Du minns hur det började efter att Israel och Turkiet hade samarbetat länge, sen fick Erdogan plötsligt fnatt och hoppade på Peres på Davoskonferensen 2009  [YouTube]

varefter Erdogan och en annan Hamaskramargrupp i Turkiet och kommunisten Dror Feiglin, började planera det illegala anfallet mot Israel. Från Israel sågs det självklart som en attack och Israels försvar IDF är legalt tvunget att försvara sig och Israel.

De försökte "bryta blockaden av  Gaza, som FN förklarade helt legal. Reglerna för blockad på  Wiki. Israel kunde ha planerat hur de skulle stoppa anfallet lite bättre, som många har föreslagit, gör fartygen omöjliga att använda och låt dom ligga och guppa. De kunde inte ana att rena terrorister med vapen skulle möta förtullarna. Att Netanyahu ödmjukade sig för Obama var också ett av hans stora fel - att acceptera att han anses skyldig för att försvara sig.

http://www.algemeiner.com/2014/07/17/violent-riots-target-israel-embassy-in-turkey-ihh-head-says-turkish-jews-will-pay-dearly-photos/

Turkiet säger å ena handen att de ska mörda alla turkiska judar, å andra sidan ber de judana komma ihåg att de hade det rätt lugnt i Turkiet sen de flydde dit för 500 år sen.

Faktum är att trots Erdogans hesa skrik är det rätt stor handel mellan Turkiet och Israel, ca $2.5 miljarder i var riktning. http://www.israel-turkey.co.il/ 

Läste du 

Turkiet har tankar på att köpa Israelisk gas, Google på Israel Turkey gas.

Vet du att turkiska lastbilar går via färja till Haifa och genom Israel till Jordanien för att sedan fortsätta i hela Arabvärlden?

Erdogan har just skällt ut sin mest lönande vän, Obama! Han gör som Hamas, sparkar åt alla håll samtidigt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)