tisdag 15 juli 2014

Stefan Löfven i blåsväder. Egypten, Gaza.

Se hans FaceBooksida https://www.facebook.com/stefanlofven för att se vad han skrev och en massa har svarat. Behöver man spymedel så...

Han är inte lika hatisk som väldigt många är i Sverige, både pga mediernas långa antisemitiska påverkan och import av en stor massa illegala muslimer vars religion innehåller klart judehat. Men han redovisar ingalunda vad de enklaste krigslagarna säger, som du ser på denna länken TGS. Bara allmänt suddigt om "folkrätten" som tolkas olika av varje professor i ämnet.


Egypten medlade fred till 0900 i morse. Du kan se alla platser i Israel som har fått terroristraketer därefter. Hamas har tagit ansvar för raketerna, efter 5 timmars raketanfall var Israel tvingat att börja reagera igen, och de som därefter skyller Israel för något i kriget är lika infantila som många på Löfvens FBsida. De VET ju allt (d.v.s. inget, enbart vänsterpropaganda och antisemitiskt hat) och reagerar inte på fakta. 

En stor del av arabvärlden är faktiskt dödligt trötta på all terror, från Syrien, Irak till Hamas. De är inte lika monotont antisemitiska som svenska massmedia.

Många i Egypten hatar Hamas mer än "Zionisterna". Hamas är ju Muslimska Brödraskapets barn, det palestinska MB, och vad Sisu och många egyptier tycker om terroristerna i MB vet vi, det är väl snart bara Obama och Bildt som uppskattar dom. Sisis blockad av Hamas är hårdare än Israels. Men i hans miljö är det svårt att hålla balansen, Turkiets åsikt om Sisi.

Läs gärna lösningen jag tror på, att Israel återtar Philadelphi Corridor, vilket är helt tillåtet av Osloavtalet. Gränsen mellan Egypten och Gaza, där de flesta av de stora raketerna passerar, hela eller i IKEA-byggsatser med bifogad skruvmejsel. Även om Egypten har kvaddat ett stort antal tunnlar eftersom inte Netanyahu har vågat.



D.v.s. palestinierna själva har sagt till FN att de vet att de bryter mot lagen men att inte Israel gör det. 


Fram till efter lunch har Hamas skickat ca 50 raketer till Israel.


Barometern.
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)