fredag 16 maj 2014

Iran, som Obama hjälper.

Gulf_Administrative_Units_sm
Nagel har nu varit i Gulfstaterna, som är mest hotade av Iran jämte Israel. Här några artiklar du kan läsa. I stort sett sa han att de inte kunde räkna med hjälp från USA eftersom Obama monterar ner armén.
Iran kan inte förklara detonatorer allt eftersom mötena fortsätter.
Som där står: "Iran has not convinced everyone with its professed possession of a peaceful nuclear program". Iran har inte övertygat alla om att deras kärnprogram enbart är för energiproduktion. Iran har ett slags detonatorer som ytterst sällan kan användas till något annat än att detonera kärnvapen, och de snor och svänger sej för att försöka förklara vad de tänker använda dem till, för att producera energi? Utom i stora mängder och explosiv utlösning.
Obama lanserar "Mild Lättnad" i Iransanktioner
Obama ger Iran alltmer innan de har gjort något radikalt för att försvåra kärnvapenproduktionen. Läs följande artiklar vad Iran säger om viljan till fred. Inget som stör Obama.
Khamenei säger att Västvärlden är idiotisk.
Khamenei säger explicit att det är idiotiskt av oss att förvänta sig att Iran verkligen ska göra vad de säger. Att ljuga inför fienden är trots allt Koranen-sanktionerat i högsta grad.
Khameini aslöjar taktiken bakom kärndiskussionerna.
Att tala med Store Satan, USA, är för att lätta på trycket och för att följa taqiyyah, muslimsk tradition om att ljuga för fienden. Att diskutera kärnenergi med USA visar hur mycket de hatar Iran, iranier, islam och muslimer. Iran diskuterar tillverkning av än fler avancerade centrifuger trots förbudet från 24 november. Så Iran säger själv att diskussionerna enbart är för att fördröja och under tiden fortsätter de utvecklingsarbetet utan att Obama säger ett knyst.
Atombomb nödvändig för att eliminera Israel.
Mycket tydligare kan man inte säga det till de förhandlande staterna. Men eftersom Ashton leder dem går det inte in i medvetandet på dem. Iran talar om en bomb på två veckor, säger Iran och de borde veta. På http://www.timesofisrael.com/khamenei-lashes-israel-in-nakba-day-twitter-rant/ kan du se lite av Khameinis senaste produktion av hat på twitter.

Men inget av ovanstående "tror" Bildt eller hans favorit Ashton på förstås.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)