torsdag 13 mars 2014

PA: "Allah kommer att samla in judarna så att vi kan döda dem" Fredsbudskap från palestinaaraberna.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/178477
Senior PA-tjänsteman kallar officiellt israelerna "avancerade instrument av ondskan utan tro, inga principer" i den officiella PA TV .
Av Ari Yashar
Först Publicerat: 2014/03/13, 08:15
[videolänk]

En senior tjänsteman hos den palestinska myndigheten (PA) visades officiellt på PA TV på onsdagen, där han kallade israeler "ett avancerat instrument för ondska" och påstår påstår "Allah kommer att samla dem så att vi kan döda dem." [Kerry har inte övertygat dem särskilt väl.]
Tjänstemannen, Abbas Zaki , menade vidare att israeler "har ingen tro, inga principer." Han är en nära medarbetare till PA:s ordförande Mahmoud Abbas, i oktober förra året då han enligt uppgift reste till Syrien som Abbas personliga representant, och han har talat vid offentliga evenemang som representerar Abbas Fatahrörelsen.
Zakis uttalanden , översatt av Palestinian Media Watch , kan ses på videon:
PA -TV värd som talar med Zaki hävdade att premiärminister Benjamin Netanyahu hade "misslyckats i sitt försök att röra upp media" refererande till hans exponering av den beslagtagna iranska leveranser av vapen till Gaza på måndagen.
Enligt värdens teori låg Netanyahus "besvikelse" i världens oro över överföringen av vapen till terrorgruppen Hamas som fick honom att använda blodsutgjutelse, en hänvisning till tisdagens IAF-strejk på Islamiska Jihadterrorister i Gaza efter de avfyrade raketer på israeliska civila.
Zaki svarade med att säga att Netanyahu "provocerade ett uppror" och skylde Israel för den flod av nästan 100 raketer som avfyrats från Gaza onsdag till torsdag .
" Berätta inte för någon - vi vill förstöra Israel"
Detta är inte den första bombkommentaren från Zaki. I februari sade han på tv "ingen av oss, särskilt i Fatah, har uteslutit de militära alternativen" mot Israel
Tillbaka i januari avslöjade Fatah-mannen på syrisk tv att alla avtal Abbas når med Israel bara kommer att bli den "första etappen" i att förstöra Israel .
Zaki avslöjade på liknande sätt de inte - så hemliga intentionerna hos PA tillbaka i 2011, då han sade att " om Israel drar sig tillbaka från Jerusalem, evakuerar de 650.000 bosättarna och demonterar muren, vad blir det av Israel? Det kommer att ta slut."
"Om vi ​​säger att vi vill utplåna Israel ... C'mon , det är för svårt. Det är inte [acceptabel] politik att säga så. Säg inte dessa saker för världen," varnade han. "Håll det för dig själv."

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)