söndag 14 juli 2013

BDS-kräken ska avliva Paul McCartney därför att de hatar judar.

http://www.jihadwatch.org/2013/07/paul-mccartney-i-got-explicit-death-threats-but-i-have-no-intention-of-surrendering-i-refuse-to-canc.html

Du hängde med i logiken i rubriken väl. BDS är en lätt uppfräschning av Hitlers "köp inte från judar", som också EU tillämpar när de kan. Se länkarna IiS3 IiS3 IiS3

D för divestment, att inte investera pengar i företag som försvarar judars liv. Svenska staten råljuger i sina "anvisningar". Svenska Palestinagrupper (som inte hjälpter någon palestinaarab utan sprider bara judehat) har sin hatsida här. Svenska AP-fonder följer nazisterna och investerar inte i företag som räddar livet på judar. Svenska extremvänstern hatar likaså de som räddar judiska liv.
Den "kristna" extremvänstern talar om mänskliga rättigheter och räknar inte judar bland dessa människor. Norge hatar också Israel och önskar att de mera öppet kunde supporta Hamas i stället, se t.ex. denna länken.

Sanktioner - innebär att inte köpa laptops, mobiler eftersom det stora flertalet innehåller israelisk hård- och mjukvara, använd inte internet - mycket av tekniken är israelisk, använd inte Facebook och Google - de har stora utvecklingskontor i Israel, använd inte Microsoft eller Intel - de tjänar våldsamt till USA för att ha utvecklingslaboratorier i Israel. Så de glömmer ofta S-et. Enklare att mörda Paul McCartney.

Artikeln följer:

Paul McCartney: "Jag fick explicita dödshot, men jag har inte för avsikt att kapitulera jag vägrar att avbryta mina framträdanden i Israel.". [videolänk]

Återigen ser vi krafterna till förmån för den palestinska jihad mot Israel, samtidigt so de som hävdar någon som helst moral bakom är rännstensligister. "Paul McCartney: De hotade att döda mig om jag spelade i Israel," av David Lev för Israel National News, juli 10:

När rocklegenden Paul McCartney kom till Israel under 2008 tog han, åtminstone i viss utsträckning, sitt liv i sina egna händer. Inte på grund av Israels ibland prekära säkerhetsläge, men eftersom han hotades av BDS (bojkott, avyttring och sanktioner) anti-israeliska grupper. "Jag fick dödshot, men jag kommer ändå", sade sångaren citerad av Jerusalem Center for Public Affairs forskare Adam Shay.

"Jag fick explicita dödshot, men jag har inte för avsikt att kapitulera. Jag vägrar att avbryta mina framträdanden i Israel."

Den tidigare Beatlne är inte ensam.

Dussintals andra konstnärer som har schemalagt datum i Israel ärvia  lobbyverksamhet mobbade hotade och även attackerade på konserter av anti-israeliska nazistgrupper som är böjda på att isolera Israel kulturellt, såväl som ekonomiskt. Många konstnärer, säger Shay, hävdade att deras webbplatser har attackerats av hackare precis innan deras israeliska konserter.

Alicia Keys, som spelade en konsert här förra veckan, levererar det senaste exemplet p hurå hotelser möter artister som spelar i Israel. Flera av hennes fega stackare till sångarkolleger - särskilt Elvis Costello och Roger Waters - uppmanade henne att avbryta, och, kallade Israel en "apartheidstat," och Keys Facebooksida var full av fördömanden av henne på dagen för konserten. Costello själv avbröt en konsert i Israel 2010, liksom Carlos Santana, efter att ha nerlusats av anti-israeliska grupper. Andra celebriteter som har inställt planerade konserter i Israel är Jon Bon Jovi, Yardbirds, Joe Lynn Turner, och Pixies. Spanska sångaren Paco Ibanez tog ett ytterligare steg, och berättade för en fransk tidning att han bojkottar det hebreiska språket, som han kan tala, av politiska skäl. [Vilket kristallklart visar att det är judar han hatar, ren antisemitism, inte Israels politik. Se också vilketn som har störst "reklambudget" - palestinierna använder storleksordningen 1000 gånger mer än Israel! Se slutet på IiS3

BKD-nazimonstren hade nyligen ett möte hos Abbas, i den f.d. kristna staden Betlehem, betalt av dessa enorma summor informationspengar som EU har gett dom för att befordra antisemitism. Hur det gick se IiS3]  

Men trots påtryckningar och hot, det finns många artister som fortsätter att spela i Israel. Under den senaste månaden rockband som Deep Purple och Pet Shop Boys hållit konserter i Israel, och amerikanska artisten Rihanna är planerad att ta sin andra turné här i oktober. Och naturligtvi hade vi Madonna.

Många av dessa konstnärer, sade Shay, bestämde sig för att utföra i Israel trots hoten. "När sångaren Moby intervjuades på Army Radio strax innan han hade ett framträdande i Israel, sade han att intensiteten av attackerna mot honom innan han kom till Israel gjorde honom misstänkt att detta inte var en objektiv rörelse som handlade om människors välfärd, utan med något mörkt och tvivelaktigt.

"Men tyvärr," de flesta konstnärer vill bara inte ta itu med det. Det är mycket lättare för dem att släppa ett uttalande om att de inte kommer att vara i Israel "av samvetsskäl" snarare än att säga att deras liv är hotade och de är rädda. "

Andra länkar om vansinnet: länk1 länk2 länk3 länk4 SvD 2008 och googla för övrigt

Blogg: Sapere Aude, Avpixlat, al Hamatzav 2008

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)