onsdag 24 juli 2013

Amerikansk "riksdagsman" säger några sanningens ord till Obama och hans administration. Hade han lyssnat hade världen plötsligt sett mycket ljusare ut.

Rep Louie Gohmerts utmaning till Amerika
http://frontpagemag.com/2013/faith-j-h-mcdonnell/rep-louie-gohmerts-challenge-to-america/

23 jul 2013 Av Faith JH McDonnell

Gohmert-with-CNN-Poster-450x337
Det är inte ofta man hör en medlem av USA:s representanthus hänvisa till byggandet av ett globalt kalifat i Mellanöstern - något som både kristna och icke-islamistiska muslimer i den delen av världen tar mycket allvarligt. Idén om ett kommande globalt kalifat är knappast ens på radarn för de flesta medlemmar av kongressen. Men i hans tal i Representanthuset som sändes på C-SPAN förra fredagen ??19 juli, 2013, gjorde amerikanska representanten Louis Gohmert (TX-01) just det.

I talet på nästan en timme varnade Gohmert att vi bevittnar "uppkomsten av ett nytt Ottomanskt rike i Mellanöstern, som tyvärr Obama och hans administration har hjälpt igång." Han förklarade också att ökningen av folket i Egypten som är mot en radikal regering kontrollerad av det islamistiska muslimska brödraskapet har orsakat "stora planer för att bygga en stort kalifat"att uppleva ett "stort problem." Texasrepublikanen krävde att USA:s regering återigen ses att stödja och försvara de som söker verklig frihet och demokrati
.....


Artikeln är lång och du når den genom att klicka på länken överst. Om du läser mycket bättre på svenska eller annat språk, gör såhär: gå till http://translate.google.com/#
 Sen: i rutan till vänster kan du antingen kopiera en text du vill översätta, men också kopiera den långa URL:en ovan som börjar med http::// till vänsterrutan där, klicka därefter på knappen Translate, och hela sidan översätts med ursprunglig formatering. Fungerar faktiskt rätt bra.

Söker du efter hans namn i YouTube kan du avlyssna några av hans tal.

Talet är något som EU, Bildt och andra småpåvar borde lyssna till, de som vill att de västhatande islamisterna ska ta över kontrollen över Egypten, Syrien och så småningom Israel.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)