onsdag 20 februari 2013

Arabskurkar allt djärvare - inspiration från EU antar man.


Djärvare aggression av araber som ligger och lurar på judiska förare.

En person bosatt i Pnei Kedem berättar om hans skakande prövning efter att ha blivit överfallen av araber som sprang mot hans bil med massiva stenar, krossade fönster

Av Annie Lubin
Först Publicerat: 2013/02/18, 10:49

Nya angrepp av araber mot judar i olika samhällen i Judéen och Samarien har orsakat oro bland många invånare, rädda för våldshandlingar som blir allt aggressivare och öppnare, stenkastning gör vägen allt farligare och de vållar ännu mer skada.

Förekomsten av våld såsom att stenar kastas och molotovcocktails slungas mot judiska invånare rapporteras dagligen, berättade ännu en person med hemvist i Pnei Kedem som han upplevt det - och han har hört många historier om - araber som inte längre gömmer sig bakom träd och kastar sten utan kör ut mot bilar med klubbar och slagträn i sina händer, krossar fönster och orsakar stora skador.

Michael Lurie talade om sin mardrömspärs när han hamnade i bakhåll i fredags, på väg hem från Jerusalem, av araber med massiva stenar i händernqa som väntade på sidan av vägen för ett mål att slå.

Lurie sade att omkring 300 meter från korsningen "T", bara 15 minuter från sitt hem, sprang tre pojkar på vägen "med döden i sina ögon och stora stenar och krossade två av bilens fönster."

Lurie talade om den chock han kände det ögonblick han blev attackerad och sade: "Det tar en sekund eller två tills du förstår vad som händer. Du är i chock. Du får panik och du är i chock, och då ser man pojkar som hoppar fram. De var nära. De gömmer sig i en olivlund i närheten. "

När man talar med andra invånare, säger Lurie har några upplevt samma sak och många har hört talas om liknande fall av araber som gömmer sig bakom träd nära vägen och i stället för att kasta sten väljer de ännu mer aggressiva våldshandlingar och springer fram på vägen med stavar, klubbor eller tunga stenar och börja krossa bilfönster och försöker skada förare och passagerare.

Lurie tror att lösningen på detta problem ligger i att avlägsna olivträd och allt annat på den sida av vägen som kan användas som ett gömställe för en grupp våldsamma människor som ligger i bakhåll för förare, men han tillade att även om dessa gömställen togs bort är han övertygad om att araber kommer att hitta nya sätt att attackera judiska förare.

[Gå görna till originalartikeln och läs kommentarerna, de är inte alltför arabvänliga. Definitivt inte politiskt korrekta, det mildaste är väl "nästa gång,bara gasa, hinner de inte flytta sej, värst för dom själva. Felet är att Barak och Netanyahu båda är kära  i Ashton och absolut inte skulle vilja ha henne springande lös där. De bryr sej  mer om araber och europeer än judar.]

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)