måndag 16 mars 2015

Så nu har Sverige absolut inget kvar.

Sverige har för decennier sedan förkastat den judeokristna läran som byggde upp hela Västerlandet. Formellt har våra ledare förkastat Kyrkan.

Å andra sidan var det länge sedan den Svenska Kyrkan förkastat kristendomen, numera dras de  mer mot islam av politiska skäl. En vän till mig var statskyrkopräst flera decennier, men när han upptäckte att där absolut inte fanns någon kristendom kvar, de hade ingen kunskap att börja med, förtidspensionerade han sig.

Men - alla är ju lika.....
Vår marxistregim håller på att göra bort sig diplomatiskt överallt nu genom att förkasta den andra stora kultur/religionsyttringen genom att uppföra sig som folkskoleungar (bara 40% av dessa Sveriges ledare har avslutad akademisk utbildning) och fördömer allt i islam som inte passar dom och som dom upptäcker steg för steg genom sina misstag. Västs människorättstankar är intimt förknippade med det judeokristna inflytandet, går inte att skiljas.

Det kom alltså lite efter kristendomens införande.

Slaveri har inte avskaffats inom islam.

Islamic Slavery and Racism

Vår regering tror varken på det ena eller det andra och svarar helt i limbo, vad tror de på egentligen? Kommunism, att "alla är lika", de började effektivt att visa sitt hat mot judarna i Israel genom att under många år betala deras mördare.
Minns när Anna Lindh kom trippande till Arafat i hans kula, och alla vakter grinade upp sej: nu blir det mer pengar för nästa partaj!

Nästa steg för Wallströms färd till Österlandet är väl att göra som när
Lindh klädde sej i skynke för att verka riktigt ödmjuk och åkte till Teheran för att tala om hur de ska uppföra sej.


En givande ny artikel är:

Sweden's Middle East Policy in Ruins

Så vad försöker den obildade, oerhört välbetalda familjen nu? Den nya hedendomen? Något som är helt oberoende av judeokristen eller muslimsk tankeverksamhet. Marxism är ju egentligen av judisk börd så det lär inte passa heller. Man ryser inför framtiden och är glad att man är en gammal orkeslös gubbe. Det enda man kan berömma dem för är det eleganta sättet att eliminera all demokrati i Riksdagen.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)