torsdag 5 mars 2015

"Redare har fått nog – kräver räddningsinsatser för illaqala migranter"

http://www.dn.se/nyheter/varlden/redare-har-fatt-nog-kraver-raddningsinsatser-for-migranter/

Och bilägare kräver ersättning för uppbrända bilar, allt pga att ett antal EU-ledare har häftat inbjudningskort på varenda palm: "kom kom, våra skattebetalare betalar gärna lyxlägenheter för er! Våra poliser ger terapi, anhåller inte folk"

Sverige har mycket fler brända bilar än Israel. Israel har nästan lyckats få slut på ILLEGAL invandring från Afrika, inte en enda har drunknat i Sahara på länge. EU bara dränker dom.

EU har inte gjort det minsta för att stoppa invandringen som hatas av nästan alla urinvånare i EU eftersom de som kommer in från Afrika bara tar och mycket sällan ger.

Ett stort antal invandrare lyckas dåligt, en del inte alls.
Vad vi ser är att de som kommer legalt som arbetsinvandrare med kunskaper lyckas mycket bättre.

Har en enda regeringssnubbe kommit på den triviala tanken att: räkna på vad som är mest kostnadseffektivt:

  1. Upprätta skolor i de värsta länderna.
  2. Ge de bästa stipendier att komma till EU 5 år för att därefter 
  3. återvända som lärare, med hög status, minst 5 år.

Israel har gjort det i vissa fall. Det är bättre för Israel, lärarna och för deras ursprungsländer. Det tvingar inte en okänd kultur på oss som vi inte vill ha (googla lite över bilder från Sudan - där det förvisso finns en hel del vacker natur men stadskärnan av Mogadishu verkar mindre påverkad, eller tvärtom - där är förvisso lyxkvarter som i Gaza men det är inte de som kommer), lärarna lär sej om väst och kan berätta om verkligheten där. Ge dom lite historieundervisning som att svenskarna var hungriga och emigrerade för 100 år sen och hur de lyfte sej i håret till massinvandringen påtvingades på oss.

Lästips: http://runeberg.org/lortsvrg/
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)