fredag 24 oktober 2014

Löfvéns systerparti jublar över mordet.

Mördad av muslimsk Hamasterrorist som lovordats av Fatah. Terrororganisationerna har mycket påtagligt gått ihop, fråga Löfvén.
Abd Al-Rahman Al-Shaloudi
Fatah har idel lovord över mordet av en treårig judisk baby i judarnas heligaste stad, Jerusalem, mördad av en av dem.

Mördaren körde rakt in i en folksamling som väntade på lokaltåget i Jerusalem, ett tåg araber använder för att resa vart de vill  stan.

Ya'alon sa att mordet var den naturliga följden av Abbas undervisning i judehat i hans skolor från det barnen är 3.

Judaifieringen av Israelkontrollerade områden (enligt Osloavtalet) kommer självklart att intensifieras

En arabisk kille kastade dödande Molotovcocktails mot framrusande israelisk trafik nära Ramallah och träffades av israeliska soldater som upptäckte hotet DN:s tillvrängning.. Sådana aktiviteter har dödat åtskilliga israeler. Redan i Osloavtalet för 20 år sedan lovade Arafat att sånt skulle stoppas. Han lovade mycket.

Netanyahu har än inte fattat att han leder en JUDISK nationell regering,denna parallellt med två dussin arabiska, har upprepade gånger stått på den arabiska sidan när det gäller att läsa Osloavtalet, han vägrade acceptera Levyrapporten, som tog upp vilka rättigheter Israel har enligt internationell lag, och det är mycket tal i Israel om omval. Han har i smyg försökt "frysa" bosättningen av judiskkontrollerade områden på många punkter - lovar en sak och sen döljer att han drar tillbaka löftena till det judiska folket. Ledaren för Likud, som föredras av högern, Danny Danon, har varit mycket explicit. Han valdes som ordförande för Likudpartiet i fjol trots Netanyahus gråt.

Obama vet förstås allt och berättar att "det bara var en trafikolycka". Åtminstone vet Hamas och Fatah bättre. Löfvén vet inget.

Har man antisemitiska böjelser kan du se hur världsmedia rapporterar händelsen.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)