onsdag 8 oktober 2014

Hur mycket förlorar Sverige på dess attacker mot Israel.

Israel är det mest innovativa landet relativt storleken, och Sverige av ungefär samma storlek, gör sitt bästa fär att missa nyttan av det. Israel har dragit in handelskammaren i Sverige TGS pga vår antisemitism och placerat den i ett land som utvecklas, inte islamiseras, se  länk.

Löfvéns personliga uppfattning av den Judiska staten där han spelar Kerry med samma framgångar men än mindre kunskap och förståelse  gör några fredsförhandlingar än omöjligare, 
Israel gör mycket nog business med individuella företag här som sökt de bästa produkterna globalt liksom i övriga  Europa. Inget land här har gjort det minsta för att sätta upp industribyar i PA (Palestinian Authority) och ge dem exportinkomster, inte heller Löfvén. Att Osloavtalet kräver detta lär han inte ha en aning om. Israel har i area C - som de har full kontroll över - satt upp sådana där massor av palaraber kan arbeta, motarbetade av EU så de inte ska få något att leva på och produkterna bojkottas.

Ett sätt att hjälpa Gazanerna vore att med EU bevaka gränsen. De började med det 2005 (länk), sprang som skållade råttor när Hamas kom, när de verkligen behövdes, har sagt att de åter aktiverats på länken ovan, men därefter har absolut inget hänt, inte som nämnts på den länken åtminstone och inte i svenska media. En direkt fråga på Bildts blogg (han var i Bryssel dagen det beslutades) censurerades omedelbart. Löfvén med sin höga röst, hade kunnat propagera för att denna gränsbevakning verkligen kom igång till alla Gazabors glädje förutom Hamasledarnas - annars står han ju på Hamas sida.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)