söndag 22 juni 2014

Har man äntligen upptäckt Obamas avsiktliga förräderi?

Har Obamas förräderi äntligen blivit tydligt?
Också här.

Av Eric Rush

Erik Rush ser presidenten underlätta en ny ökning av kalifatet.

Vid det här laget, är vi ganska bekanta med "Islamiska staten i Irak och Levanten"s (ISIS) bedrifter och det faktum att deras ledare, Abu Bakr al-Baghdadi, släpptes ur häktet av Obama-administrationen under 2009. Dessa vildar har skurit ett stråk från norra Syrien genom norra Irak, och bedriver de mest groteska massmord på vägen, och av allt att döma - inklusive fotografier och videofilmer de själva skapat - frossar i att göra så.

Medan många, håller av någon outgrundlig anledning, fortfarande fast vid tanken att detta och otaliga andra utvecklingar där Obama-administrationen är inblandad, är resultatet av hans inkompetens, andra har nått den punkt där deras förmåga att upphäva sin misstro har sträckts bortom bristningsgränsen, och de inte längre tror att det är en fråga om politisk oduglighet eller dåligt ledarskap.

Som jag har sagt tidigare i detta utrymme, att arbeta utanför sfären av trovärdighet har varit en medveten taktik hos denna regim, och en i hög grad delaktig etablerad press bidrog till dess framgång.

Således, trots överväldigande bevis, har många amerikaner fortfarande svårt att acceptera att ökningen av ISIS underlättades av Obama-administrationen.

Som rapporterats i WND denna vecka, utbildades ISIS' medlemmar under 2012 av amerikanska instruktörer som arbetar på en hemlig bas i Jordanien; Detta har bekräftats inte bara av tjänstemännen i Jordanien, utan i både den tyska och brittiska pressen.

Förväntas nu amerikaner att tro att ISIS är bland de "moderata" muslimska fraktionerna som administrationen har insisterat på att stödja, som Obama gick långt för att i största hemlighet beväpna och leverera, och sedan ensidigt ändra amerikansk lag så att han kanske kan göra det öppet?

Både Obama och förre utrikesministern Hillary Clinton har haft mycket att säga om ämnet för ISIS-kampanjen, den förre för att han knappast kan undvika det (inte för brist på försök) och den senare för att hon vill bli president. I enlighet med berättelsen om tillkomsten av ISIS var det nyheter för alla inblandade, både stukade Iraks premiärminister Nouri al-Maliki och regeringen i Irak i allmänhet. Innan han flaxade bort för en helg av golf i fredags, förmanade Obama den irakiska regeringen att "åsidosätta sekteristiska skillnader" med den framryckande islamistiska horden. På CNN och Fox News denna vecka, gick Clinton gick så långt som att säga att Malakis "rensning" av militären ledde till Iraks sårbarhet för ISIS.

Deras ord är ganska skrattretande på ett gråtmilt sätt, med tanke på att tusentals människor dör som en direkt följd av deras utrikespolitik, men ännu mer på grund av att sättet glömskan projiceras är så uppenbart falsk; Det motsäger den beräknade ondskan hos administrationen (varav Clinton var nyligen en del) som den har satt upp för att komma undan händelser på denna tidpunkt.

Några av oss har upprätthållit under de senaste åren att målet med de Muslimska brödraskapet-anslutna islamisterna har varit att etablera ett globalt kalifat - muslimsk överhöghet över hela världen - med början i Mellanöstern. Faktum är att "arabiska våren", såldes till oss som en demokratisk rörelse och katalyserad av Obama-administrationen, men var dess invigningsparty.

Tja, det var bara en konspirationsteori (liberalernas nya skolgårdshån), och de som avancerade den sortens prat var förstås bara stora, feta islamofober. ISIS har förändrat allt detta, eftersom de tydligt har sagt att upprättandet av kalifatet är just deras mål. Department of Homeland Securitys överinspektör Mohamed Elibary, Obamas muslimska brödraskapet infiltrator i DHS, hävdade nyligen på sociala medier att det är "oundvikligt" att kalifatet återvänder.

De flesta amerikaner är omedvetna om att det sista kalifatet, det Osmanska riket, som omfattade Nordafrika, hela Mellanöstern, Turkiet och delar av Östeuropa, bara avslutades 1924. Ottomanerna anställde upprepade gånger krig mot Europa, förslavade och sålde både afrikaner och vita , och bedrev sjöröveri i 800 år från början av 1300-talet.

Och sedan har vi Benghazi. Som många redan har noterat, är det ganska intressant att mitt i den uppsjö av kommittén som utreder attacken september månad 2012, Veterans Administration- skandalen, Berghdal-talibanska swappen och en "humanitär kris" som involverar tusentals illegala invandrarbarn som dyker upp objudna på vår södra gräns - som alla, förresten, i stor utsträckning ses som fel hos denna administration - råkar Vita huset hitta stjärnorna uppradade på ett sådant sätt att de äntligen kunde gripa Ahmed Abu Khattala, den Ansar al-sharia-commander som anklagas för att spela en viktig roll i attacken mot Benghazidelegationen.

Allt ovanstående har konspirerat för att påvisa lögnen i Obamas utrikespolitiska retorik och göra allt fler misstänkta om de åtgärder som han tagit för att fullfölja denna politik. I en intervju nyligen, sade senatorn James Inhofe, R-Okla., "Aldrig i min politiska karriär i mitt minne har det fallit mig in att vi skulle ha en president i USA som skulle göra saker som stöder fienden .

Vårt system är inte inställt för kongressen ska kunna hantera denna typ av situation."

Inhofe slutade på gränsen att använda lämplig beteckning för den här presidentens åtgärder, vilket jag hoppas kommer till användning snart: Förräderi

Media som önskar intervjua Erik Rush, kontakta media@wnd.com.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)