tisdag 3 juni 2014

Flyktingar - åskådligt.

UNICEF - FN:s flyktingorgan för ALLA flyktingar utom "palestinier" har som uppgift att göra arbetande skattebetalande icke-flyktingar av dessa människor.

UNRWA har som uppgift att ta hand om "palestinska" flyktingar. D.v.s. deras barn och barnbarn, till skillnad från alla andra flyktingar. Och målet är att undervisa i judehat i alla deras skolor, och låta dom bubbla i sitt hat tills de palestinska ledarna och världen har tvingat dessa in i Israel för att få slut på judarna.

Jag har visat detta diagram förr, men det visar precis vad som håller på att hända och som inte FN har lust att göra nåt åt.

Från denna länken.


Som ses lyckas UNHCR bra med att förvandla flyktingar till vanliga människor. Och UNRWA lika väl, med bidrag, där Sverige är unikt i summan per invånare. Svenska bidrag hjälper alltså till att öka antalet palestinska flyktingar!

Och judiska flyktingar? Ungefär 800.000 judar flydde från arabvärlden från omkring Israels utropande och framåt, medan de palestinska antalet uppskattas kanske till 700.000 (utan deras avkomma).. Du ser den mörka linjen nära botten i diagrammet. Alla som ville, kanske 600.000 flydde till Israel och utgör nu mer än halva befolkningen. Var de kom ifrån, se kartan. Endast end handfull mest urgamla, finns kvar i arabvärlden.

Arabvärlden har alltså deporterat alla dessa judar och stulit allt de ägde som de inte kunde ta med sig. Där finns alltså gott om plats för varenda "palestinska flykting" ur många man nu kan räkna med fortfarande finns i liv.

Så varför denna skillnad mellan araber och judar? Man hör sällan talas  om de judiska, och frågan är varför araberna helt har gett katten i de arabiska. Och varför västvärlden ska betala för de som kördes iväg när arabernas samlade krigsmakt attackerade Israel 1948 - och förlorade. Det s.k. Naqba, förstörelse - av dessa krigsmakter.

Titta lite till på diagrammet och fundera på hur man ska få araberna att ta emot sina flyktingar. De har oljan som vapen för att tysta västvärlden men de flesta av deras oljeproducenter börjar att inte producera nog och dessutom få problem att köpa mat, se länk.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)