lördag 5 juli 2008

Folkrörelse att stoppa muslimsk terrorism?

Den enda folkrörelse som kan skaffa vatten åt öknen är om palestinaaraberna bestämmer sig för att stoppa den muslimska terrorn! ISM och deras ilk samarbetar med terrorister, väl dokumenterat, och har alltså hjälpt till att tvinga fram en dyr säkerhetsbarriär mellan det egentliga Israel och vad som kunde ha varit Palestina sedan 1948. ISM - som ETC skriver om - gör aldrig något konstruktivt. Där är ett otal rapporter om hur de eggar araber i Judéen/Samarien att attackera judiska byar (se länkar här). Vad jag vet har de inte satsat på att bygga vattenledningar där - många är fortfarande gamla och rostiga och dessutom försvinner vatten - som är värt sin vikt i olja i öknen - genom stöld. Israels vattenkompani, Mekorot levererar en halv miljon kubikmeter vatten årligen till araberna där - 30% över avtalet. Hela Mellanöstern är torrt, och det är kritiskt att avsaltningsanläggningar för havsvatten utökas. Jordanien - 80% av det gamla Palestinska Mandatet med mindre än Israels folkmängd, planerar en avsaltningsanläggning i Akaba, så varför inte utöka den så där också blir vatten över till araberna i Judéen/Samarien? Hade palestinaaraberna slutat att slå ihjäl sig själva hade man trivialt kunnat placera en anläggning i Gaza. Israel avsaltar en allt större mängd vatten - och tjänar dessutom grova pengar på att sälja tekniken förstås! Mera om denna utveckling på cnbc. Ashkelon med världens största avsaltningsanläggning, är ett givet mål för Hamas terrorister att sikta på. Roligare än att skaffa en egen avsaltningsanläggning. Att läsa en ISM:ares "Sätt press på Israel" i ETC får en bara att skaka på huvudet. Självklart bygger judarna egna vägar eftersom araberna mördar dem om de kommer i närheten av varann. Vandrar en jude av misstag in i en arabisk by eller stad blir han sannolikt lynchad och ihjälslagen. Säkerhetsbarriären är dyr för israelerna och enbart där för att stoppa alla terroristattacker - och det har lyckats väl, det enda som krävs är att den är heltäckande. Abbas fick mer än $7 MILJARDER dollars som julklapp sistlidne december, skulle det inte räcka för att förbättra de arabiska vägarna? Men nähä, först skulle han betala av sina skulder....... Om man hade satsat en promille av de pengarna för att hitta Arafats försnillade miljarder - men ingen tycks intresserad. Mer här. Än har ingen byggt en industriby för araberna där - säg att EU lånar pengar och garanterar att köpa produkterna - men inte en kotte litar på palestinaaraberna mycket nog för det! När judarna kontrollerade en sådan by i Gaza, gav den god inkomst för många araber där i 30 år, därefter attackerade terroristerna, och när judarna lämnade slog araberna sönder byn. Så - Golda Meirs ord gäller än i dag: "när araberna lär sig att älska sina barn mer än de hatar judarna, har första steget tagits till fred". ETC1 ETC2 * .

1 kommentar :

  1. Så - Golda Meirs ord gäller än i dag: "när araberna lär sig att älska sina barn mer än de hatar judarna, har första steget tagits till fred".

    Jag som humanist kan inte fatta att du nämner en sån kommentar från Golda Meirs som var också en terrorist på sin tid, hon ville ha ett land till judarna precis som Arafat kämpat.

    Jag är varken arab eller muslim, och för mig är det fruktansvärt ignorat att citera att araber inte älskar sina barn..Kom igen, du som Israel vän, borde istället bidra till försoning och inte agera som en judisk fundamentalist. Det farligaste som finns på jorden är Sionismen även värre än muslimsk fundamentalism. Ser du inte hur David kämpar mot Goliat, om du växte upp i världens största fängelse som judarna byggt hade du inte också gjort allt som är din makt för att få din frihet? Kom igen det är lätt att sitta från Sverige och misskreditera ett helt folkslag. Judarna har lidit och det är ingen som kan säga nåt annat men måste man bestraffa ett helt folkslag i snart 60år?
    Var konstruktiv i dina inlägg istället

    Idealisten

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)