onsdag 2 juli 2008

Arabisk terrorist med blått kort, förstör livet för alla andra araber.

I mars var det en annan arab med blått kort - vilket visade att judarna litade på honom så han kunde röra sig fritt i Israel även om han inte var israelisk medborgare - och idag utnyttjade den 30-åriga Hosam Dwayyat kortet till att utföra ännu ett vansinnigt massmord och försämra alla arabers position i Israel. Han bodde i Tsur Bachar, och hade bra arbete som kunde försörja hans familj. Men det var roligare att mörda judiska kvinnor och barn.

En av de avsiktliga offren var en mamma som körde bil - hon hann kasta ut babyn innan araben massakrerade henne.

En löpande blogg om händelserna under dagen finns här.

Till och med Olmert blev arg och sa att familjens hus måste raseras snarast - det gäller bara att ha lagen med sig. Högsta Domstolen har rutinmässigt stått på arabernas sida i konflikten i många detaljerade fall, en anledning till att Jerusalem innehåller mängder av arabiska svartbyggen. Det talas om att också ta bort den statliga israeliska sjukförsäkringen som familjen hittills har fått. Det är andra fallet på kort tid, så det är påtagligt att det måste brukas allvar och inte silkesvantar, för att få potentiella arabiska mördare att börja tänka.

Vad skrev BBC om händelsen först? "Israel bulldozer shot dead" . . . . . .

Vid massmordet i mars firade mördarfamiljen med begravningspartaj i Jerusalem; i Jordanien förbjöds den delen av familjen att fira, men Olmert hade inget emot det - tyckte bara att de inte borde ha Hamasflaggor som dekoration. Så småningom bestämdes att familjens hus skulle raseras, men än har Högsta Domstolen inte gett tillstånd....... Vad tyckte palestinaaraberna om massmordet? Från en arabisk enkät den 25 mars:

And what about the bombing attack in the religious school in Jerusalem
inside Israel in the first week of the current month of March in which eight
Israeli students were killed in addition to the Palestinian attacker, do you
support or oppose this attack?
1) Certainly support 41.9%
2) Support 41.6%
3) Oppose 12.0%
4) Certainly oppose 1.4%
5) Don'tKNow/NoAnswer 3.2%

Mer än 83% applåderade alltså massmordet av judiska studenter! Tänk på det nästa gång du gråter över de stackars palestinierna och undrar varför israelerna behöver bevaka dem och deras aktiviteter.

Efter denna mordorgie tar man åter upp tanken att en sådan familj som har israeliskt medborgarskap ska förlora detta.

Som vi vet finns där arabiska riksdagsledamöter, Members of Knesset, och har alltid funnits. De har rutinmässigt uttalat hat mot judarna i Israel och så vitt jag vet har inte en enda försökt hjälpa till med fredsarbetet med omgivande länder, vilket hade varit det naturliga.

Där är nu tal i Knesset om att denna sorts familjer skall deporteras till Gaza efter att deras hus har demolerats - varför ska de åtnjuta israelisk säkerhet medan de planerar mordorgier? Likaledes att den Säkerhetsmur som dessa vansinnesdåd har framtvingat, skall flyttas så att de byar som dessa mördare bodde i, hamnar utanför.

Araberna har också framtvingat ändringar i reglerna för Knessetledamöter så att de inte kan resa till fiendeland obehindrat längre. Man har till och med beslutat att dra in pensionen för en av spionerna under Libanonkriget, den kristna drusen Bishara, som sprang från Israel när det började brännas och man undersökte hans spionaktiviteter. Nu springer han omkring som en råtta i länderna omkring Israel och ångrar sig förmodligen. Livet som israelisk MK är faktiskt rätt bekvämt. Läs kommentarer här.

Man har känslan att israeliska araber och palestinaaraber långsamt gör situationen outhärdlig för sig själva. Den kända historikern Benny Morris har samma känsla.

DN356 AB SvD743 SvD269 * * *



.

1 kommentar :

  1. Hej
    jag lånade bilden
    Tack
    Har du läst jinges inlägg om detta.
    Ganska kallsint.
    Han verkar ha en skruv lös.
    Omar Hund son av Hund

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)