fredag 8 april 2016

Turkiet livsfarligt, Merkel bjuder in dom.

Merkel förstör liv och leverne för hela EU med sin idioti och            tillförlit till Erdogan. 80 miljoner muslimska turkar inbjudna utan visum, för att sprida sej över EU.  Amnesty säger att Erdogan sänder flyktingar till krigszoner, inte stör det Merkel.                    

Turkiet och Iran kommer närmare, så vägen från Iran till EU står öppen med de dåliga ID-kontroller som står ivägen. Minns när jag tog bussen mellan Tukiet till Iran och tullana gav mej en fråga: "you got a gun?"

Läs också  http://sv.gatestoneinstitute.org/7805/eu-turkiet-migration

Turkiet farligt för israeliska turister, de har varnats att omedelbart lämna landet tre gånger.German Chancellor Angela Merkel on Friday defended the European Union's deal to send back migrants to Turkey.


Merkel said she is "firmly convinced that making clear we are pitting ourselves against illegal migration is ri

Samtidigt har Israel tre gånger varnat att alla turister ska lämna Turkiet snarast.


Israelis warned to leave Turkey 'immediately'

Counter-Terrorism Bureau issues updated travel warning to Turkey, urges Israelis there to leave immediately.

Så turista inte i  Turkiet, åk till Israel i stället. Jag ha besökt båda ställena. Många turistar i Israel, senaste tabell på http://www.cbs.gov.il/hodaot2016n/28_16_058t3.pdf siffrorna i tusental.


Det är alltid intressant att studera var dessa turister kommer ifrån som kommer till Israel. Medias hatfulla behandling på svenska gör att de de svenska turisterna är färre än de flesta:

Sverige              2.2
Ryssland         31.2
Nordamerika 96.8
Indien                3.6
Kina                    8.5
Korea                  7.5
Indonesien         2,7

Sydkorea och Indonesien har många kristna som besöker - flera än svenskar men de har inte lika antisemitiska medier. Mediatillit och handel med Indien och Kina bara växer. Kina håller på att bli det mest kristna landet trots religionskampen mellan kristendom och kommunism medan EUs kultur och religion går över från kristendom till islamsk kulturnivå - när kommer de första missionärerna från Kina?Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)