tisdag 19 april 2016

Hamas allt skickligare tunnelråttor.

Israel följer alla skrivna och en del oskrivna morallagar - och några till som många i Israel inte ser som moral alls. Som att förvarna fienden i krig, när Israel blabbar och skickar flygblad om att de ska bomba Hamas, så de hinner springa. Till stor fara för de israeliska soldaterna. Vet inte om de militära ledarna får gullstjärna i himlen för det - Judendom är faktiskt inte ett dugg pacifistisk utan är helt klar med att fienden är till för att ta kål på.  Kristendomen kom med "vända andra kinden till" och tror att folk har valfritt antal kinder.

Sitt ner och tänk vad du skulle göra med stora råttor i livshotande tunnlar. Använd din föreställningsförmåga. Fyll tunnlarna med något - från Sisis effektiva metod att fylla dom med lokalproducerat kloakvatten till andra råttor, ormar, skorpioner, vildhundar till giftgas (köpt billigt från Assad eller hans grannar) eller kolla närmsta skräckfilm för nya idéer.

Hamas builds stronger, more durable tunnels

Compared to the tunnels built during Operation Protective Edge, the newer ones benefit from greatly improved structural engineering and construction methods, which make them much less likely to collapse due to rainfall.
läs vidare på länken





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)