fredag 22 april 2016

Befolknngen växer och växer.

Petterssons blogg tar upp ämnet på ett klart sätt, med material från länk,  som är skräckinjagande för alla utom för politiker - det är så man är glad för att man inte lever särskilt mycket längre.

Världens mest sannolika befolkningsutveckling enligt FN:s beräkningar är


medan våra politiker på heltid diskuterar hur många från Afrika och Asien som vi ska kunna packa in i Europa. Se dagens diskussioner.


Vad tänker du när du ser de bilderna? Den svenska intelligensbefriade kommentaren: "Jag hoppas det, men då måste man nog vara beredd att köra över vissa länder.", dvs att de länder som inser att ett flöde av i stort sett obildade muslimer skulle snabbt förstöra dem - föraktas av Sverige. Man hyser förhoppningen att dessa länder med självbevarelsedrift räddar sej från EU liksom kanske England gör.

Åtminstone får Israel sälja fler av sina skyddsbarriärer. Läs länk. Israel hör som tur är inte till EU, så de bygger de skydd de behöver. De hade också problem med Afrikainvasionen, som inte visade några begränsningar tills de byggde stängsel vid gränsen till Egypten. Se länk1, länk2, länk3, medan Merkel tycker sej ha rätt att besluta om säkerheten för alla EU-länder. 

Saudierna bygger också stängsel utan EU-förbud, länk1 länk2.

Obongon åker till London för att övertyga dem om att stanna inom EU och dela deras muslimer,

Det är direkt skrämmande att se hur politiker leker med befolkningen i de länder de antas vårda sej om.  Speciellt i klantregeringen i Sverige.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)