lördag 23 april 2016

TT övergår från nyheter till åsiktsbloggar.

Jag läste just GP med dess förskönande av Obamapolitiken - som den Arabiska Vintern - vilket är  opinion och absolut inte någon neutral översikt över USA-valet.

I stort sett alla svenska artiklar har uttryckt stor förtvivlan över möjligheten att inte Obamas förstörelse ska fortsätta. Denna GP-artikel var extra skojig när den påstod att kommunisten och muslimälskaren Obama hade kunskaper när han började......    Som jag specialiserar mej på Israel-relaterat material har  Obama FORTFARANDE inte lärt sig något om lagar och avtal rörande det landet! Han började första jobbedagen med att berätta sina fantasier till Abbas hur han skulle kunna pressa Israel och vad han skulle begära - som med judiska nybyggen i area C som Arafat aldrig talade om eftersom han fick Nobelpris bl.a. för att högt säga att Isrrael kontrollerade area C - Israel har lika stor tillåtelse att bygga där som arabena i area A-B!

Likaså när Obama började dilla om en gräns mellan accepterade Israel och Västbanken som aldrig någonsin existerat, det har alltid och i alla avtal  endast vait en stilleståndslinje och explicit ingen nations- eller politisk gräns!

Opinionsartikeln är bara vidareutveckling av snedvridheten i den svenska "nyhetsstömmen", se länk. Där jämför jag utbudet av information för Hillary och Trump.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)