torsdag 4 september 2014

Hatet mellan Abbas och Hamas allt öppnare.

Som du nog sett har inte Abbas en enda gång besökt sina "samregenter" i Gaza sen de "blev överens". Tas det foton är det i Doha, där de har bättre hotell.

Senast när han var i Doha och snackade med Meshaal på hans lyxhotell (vad trodde du att våra donationerpengar dvs våra skattepengar användes till?) var de seriöst osams. 

http://www.jpost.com/Middle-East/Abbas-Hamas-leader-Mashaal-is-a-liar-374113 talar om hur Abbas, vid det senaste mötet, sa till emiren att Hamas arbetat från början för att lura och bryta ner Abbas regim. Han berättade om Israels upptäckt hur en stor grupp av Hamas hade tagits av Israel i Abbasland. Det har länge sagts att Abbas inte hade överlevt mer än dagar, timmar - om inte Israel hade övervakat hans område. 

Det hade direkt sagts att demokrati är absolut förbjudet hos Hamas - det är folkstyre, vi har Sharia som styr.

En annan källa säger: 

West Bank - PA Chief Abbas: Hamas Leader Mashaal Is A Liar


Abbas hade också sagt att varje gång han träffar kungen i Saudiarabien säger denna att Mashaal är en lögnare.

Se också 

Abbas Blames Hamas for Delaying Ceasefire, Lying about Abduction


"Samlingsegeringen" mellan Hamas och Fatah är urfattiga - men har man bestämt sej för att leva på tiggeri och inga planer på att ge regimen inkomster - så nu har man tre regeringar där den samlade har satts upp i stort sett för att använda den för tiggeri. Men de har inte fått nåt, se de följande två artiklarna.

. EU och Obama har inte fått för sej att erbjuda dem en industriby för att ge exportinkomst, enbart tiggeri i stor skala....  De ska ju inte tvingas arbeta!

PA: Budget for Hamas-backed unity government ‘below zero

Hamas-Fatah 'Unity Government' Facing Financial Meltdown



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)