söndag 7 september 2014

Hamas samlar nya vapen, gräver nya tunnlar. EU lovade hjälpa med bevakningen för veckor sen, absolut inget har hänt.

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Hamas-already-rearming-preparing-for-next-round-of-fighting-with-Israel-374674

Två veckor efter stilleståndet har Israel upptäckt att Hamas smgglar in nya vapen och gräver nya tunnlar., läs artikeln. Att läsa TT lönar sej inte, inga smaskiga barnbilder köpta från Syrien eller Irak.

EU lovade efter stilleståndet att återta sitt jobb - de lovade när judarna lämnade 2005, att bevaka övergången från Egypten till Gaza, när Hamas kom sprang de som skållade råttor men tog lika mycket av mina skattekronor ändå för att sitta i Israel och dricka kallt öl - eller har du hört hur mycket som sparades in på att de inte gjorde någon som helst nytta? Häromdan lovade de att återta jobbet eftersom det inte såg så farligt ut längre, men när jag tittade på deras webbsajt http://www.eubam-rafah.eu/content/eu-border-assistance-mission-rafah-crossing-point-eu-bam-rafah-extended fanns inget nytt, att de faktiskt hade GJORT NÅGOT. Inget har nämnts i svenska media, de har ju varit överfyllda av barnbilder från Gaza. jag skrev en kommentar på utrikesminister Bildts blogg som omedelbart censurerades, även om han var i Bryssel när det beslöts.

EU gör alltså inte ett skvatt nu när de inte stimuleras av barnbilder. Men de har väl läst tidningen och upptäckt att ISIS nu börjar bli farligt och ska diskutera några veckor om man ska sitta i hängmattan som vanligt.

Hamas är uppe på 40% effektivitet igen vad gäller tillverkning av raketer. Vad tycker du Israel ska göra åt det?Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)