lördag 2 november 2013

"Oliver i skottlinjen."

Den vanliga vandringssägnen att judiska bosättare skulle vara på heltid ägnade åt att förstöra det för araberna sprider sig - minns inte om det var 100 eller 1000 gånger som Abbas reklambudget var större än Israels. Media är totalt ointresserade att kontrollera fakta. SvD har köpt en fantasi av ökända CATRIN ORMESTAD, ökänd israelhatande Aftonbladskribent och placerat det under "nyheter" och slängt ut den.


Diakonias folk
rock-throwing
511e1e04466132d3
Sådana judehatare skulle aldrig komma på idén att judar är väldigt produktiva och har helt enkelt inte tid att springa omkring och förstöra - det är mycket enstaka händelser där detta har bekräftats, när någon judisk bonde har fått nog, av både arabernas attacker och myndigheternas släpphänthet att göra något åt det, att de tagit saken i egna händer.

Där finns en liten grupp extremvänstertyper i Israel och också bland judar i USA, t.o.m. en del som kallar sig "rabbiner", de flesta utan att ha passerat någon formell rabbinutbildning. Men det ser ju snyggt ut i pressen som sväljer allt judehat utan verifikation, och betalar med stora silverpenningar.

En massa gamla tanter ger sin sista skärv till Diakonia för att de ska ge pengarna till B'tselem som har gett araberna en massa kameror för att de ska ta så många komprometterande bilder och videos som de kan hitta på, som t.ex. på länk1, länk2 berättar hur B'tselem regelmässigt fibblar med siffrorna. Länk3 visar hur stenhårt B'tselem arbetar med att attackera judarna. Och vem betalar?

Kyrkan hjälper till som vanligt. Nä, de skulle aldrig hjälpa en jude med olivskörden. Det gjorde inte nazisterna heller. SSU älskar också att trakassera "settlers". Helagotland skriver en lång judehatande ledare. Som om judar är farliga djur på zoo ungefär.

Nu ska du själv får jobba lite. Jag har skrivit om lögnerna om oliver ett antal gånger och du hittar dom om du går till Google i ett nytt fönster och söker efter oliver site:israelisverige.info så hittar du alla ställen jag använt ordet.

Svenska massmedia försöker sprida hat mot judar - har du någonsin sett någon som skrivit hur många arab/judiska jordbrukare i Judéen/Samarien samarbetar för att lura EU-bojkottare! IiS3

Du kan se fler vilda bosättare här IiS3

När du sett några av artiklarna du hittade i Googles börjar du kanske ana vandringslögnerna som vandrat sedan den klassiska nazipropagandaåldern. Den bara fortsätter, speciellt vårdad av typer som auntie Ashton.

Här en artikel du bör läsa,

Den börjar:

Den palestinska myndigheten har tagit en sida ur läroböckerna från nazisterna, Iran och Syrien och har översvämmat media med uppgifter om påstått israeliskt våld som den israeliska militären säger aldrig hänt.
Enstaka rapporter brukar ignoreras av utländska medier, men en ansamling av förment civila och militära attacker mot palestinska myndighetens araber redan har befruktat jorden från vilken den stora lögnen växer till den grad att utländska medier godtar rapporterna som "fakta."

Israels folk
04210006 04210001 04210003 07770024 07770027
Fortsätt läs artikeln "Palestinian Authority’s New Incitement Sells Lies to Media".

Som du läste nyligen IiS3 försvinner enorma mängder pengar från alla EU-bidrag, där finns nog och övernog för en minst sagt bastant reklambudget för terroristerna. Jag har någonstans en artikel om en amerikansk reklamman som berättar om de enorma summor palestinierna köper tjänster för hos amerikanska reklamkonsulter.

Egentligen borde jag inte skriva eftersom jag inte hittar någon referens, men jag minns att någon av dessa väst-betalande NGO's har undervisat palestinaarabiska ungdomar hur bäst skriva propagandaartiklar till västmedia, inkl. snaskiga mer eller mindre spelade filmer. Att ansa ett olivträd lär för okritiska ögon se helt ut som om man skövlar det.

Tillbaka läs artiklarna Google hittade åt dej! Och maila och skäll ut SvD för deras antisemitiska lögnpropaganda, jag gjorde det! Speciellt "informations"-spalten höger om artikeln som är direkt dravel och inte ens nämner saker som Osloavtalet, det är enbart israelhat.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)