torsdag 7 november 2013

Lieberman vann över Israels helvilda vänsterpatrask. Kerry rasande.

Avigdor Lieberman
Avigdor Lieberman
Som vi har sett i tidningarna har Avigdor Lieberman helt frikänts av alla tre domarna. Du kan läsa om det på Arutz-7, Jpost, Ynetnews, Debka, TimesofIsrael

En intressant och detaljerad artikel om alla påhittade anklagelser från vänstern i Israel mot Lieberman kan du se här.

Åklagarämbetet i Israel, alltid starkt vänster, har gjort det som en sport att anklaga Lieberman för nåt före varje val, som denna sista gången, bara för att slänga en skiftmejsel i maskineriet, och sen hålla honom i cykelkällaren så länge som möjligt så han inte kan jobba.

Sen sista gången - den milslånga raden anklagelser hade kokt ner till en: Åklagaren Weinstein i sina desperata försök att hitta något fel hos Lieberman kollade upp banker i Belarus för att se om han
Åklagare Weinstein
Åklagare Weinstein
möjligen hade pengar på banken där, vilket ska redovisas. Den israeliska ambassadören där, Ze'ev Ben Aryeh skrev det på en skrynklig lapp han gav Lieberman om deras snokeri, Lieberman sa att han inte tog nån notis om det, eftersom han hade rent mjöl i påsen.

Verkar knappat som något brott och hade nån begått brott var det ambassadören, inte Lieberman. Ambassadören som kunde ryska och kultur etc. i området blev åratal senare förflyttad till post som ambassadör i Lettland när Lieberman blivit utrikesminister, ambassadören utfrågades återigen av åklagaren och lämnade mycket motstidiga uppgifter eftersom det var en obetydlig händelse flera år tidigare. Det påstods att ambassadören tack vare Lieberman hade fått en tjänst på lägre nivå, i mindre land, inte på grund av hans påtagliga kvalifikationer.

Detta är alltså det enda åklagaren kunde koka ihop för att försöka stämma Lieberman för nåt!!! Och detta avsiktligt precis före förra valet.

Ledaren för Israels arbetarparti, Baraks efterträdare, blev vansinnig nu över att vänstern släppt klorna i Liberman och bad åklagaren fantisera ihop nåt annat....... Medan många sa att åklagaden definitivt hade gjort sitt och borde byta jobb.

Kerry är i Bethlehem efter att ha blivit utskrattad i Saudiarabien, Han försöker medla genom att helt och hållet stå på arabernas sida och tvinga Israel att släppa på sin säkerhet inför nästa Förintelse, inte kräva det minsta av Abbas. Han börjar om där
Obama började för 4 år sen utan att känna sej fånig.

Kerry säger "Jag och Obama har beslutat oss för att tvinga israelerna att sluta kräva att kunna försvara sig" i stort sett. Kerry är livrädd för Lieberman eftersom han inte svarar ren idioti med ett leende som Netanyahu klarar av. Låt oss hoppas att Lieberman nu kommer att kunna tala fritt för Israel.

Obama har ägnat 5 år att förbereda nästa världskrig med Irans hjälp, du kan se alla detaljer överskådligt här. Innan sa han att det var givet att Israel hade rätt att försvara sig inför ett existentiellt hot, nu har han tröttnat på att säga det utan hotar Israel varje ögonblick de antyder att de faktiskt har planer på att försvara sina medborgare.

Obama har totalt gjort bort sig i hela Mellanöstern vid dethär laget, alla USA:s gamla vänner har blivit helt åsidosatta, så Ryssland tar självklart sin stora chans nu. Ryssland är i Egypten för att planera en ny stor flottbas i stället för Syrien. Ryssland är på de flesta punkter vänligt mot Israel, och nu har Netanyahu än en gång kallats till Putin för arbetsmöte den 20 november. Nu när Lieberman är frisläppt från vänsterns cykelkällare följer han rimligtvis med, personlig vän med Putin och med flytande ryska.

Ryssland och Saudierna har också börjat umgås.



http://www.svd.se/nyheter/utrikes/toppolitiker-friad-fran-korruption_8696246.svd
http://www.skanskan.se/article/20131106/TTUTRIKES/311069949/-/toppolitiker-friad-fraringn-korruption

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)