måndag 4 november 2013

Morsis och Muslimska Brödraskapets förhärligande i islamistiska svenska media.


Vet du var MB:s valspråk är IiS3 , som svenska massmedia beundrar så omåttligt?

“Allah är vårt mål. Profeten är vår ledare. Koranen är vår lag. Jihad är vår väg. Att dö enligt Allahs väg är vårt högsta hopp. Allahu Akbar!”
Minns du vad en av deras tidigare ledare, Banna sa, IiS3:
"Dödsskonsten" (Fann al-mawt) och "döden är konst" (al-mawt Fann).
"Koranen har beordrat folk att älska döden mer än livet."
"Om inte filosofin i Koranen om döden ersätter kärleken till livet som har konsumerat muslimer, når de intet. Seger kan bara komma med behärskning av konsten av döden. "

Detta är alltså vad svenska media förhärligar och vill ha hit. Frågan är om de inte har en aaaaaaaaning vad som gäller eller om det är den islamistiska värld de längtar efter och vill att Europa ska bli.

När du tittar på Tahrir Square fullt med vrålande araber, tror du ett ögonblick att det röriga valet hade något som helst med det officiella slutresultatet att göra? Inte ens Carter kom rusande väl medveten om att han inte kunde göra ett dugg i den röran. En Mellanösternspecialist, Daniel Pipes, doktor i Mellanösternhistoria, har blivit översatt till svenska med länk till det engelska originalet, på denna länken. Inget i svenska massmedia.

Morsis ekonomi? Hade han koncentrerat sig på det i stället för att få in sina gubbar i så många höga positioner som möjligt kunde han ha lyckats. Men.... Här några artiklar:

morsi1_screamingEgypten har gas och olja eller hur. Synd bara att de inte har råd att betala de utländska företag som gräver upp den åt dom för att producera subventionerad bensin och olja till folk för att hålla dem lugna...... Olja också Hamas försöker stjäla inklusive subventioner.

Varför antyder inte blaskorna att Morsi helt illegalt tog sig den juridiska makten över i stort sett vad han kunde i Egypten, rätten att kunna göra vilka misstag som helst utan att anklagas. Så långt från demokrati det kan vara. Läsmaterial:


Media har också glömt bort, eller medvetet förskjutit eller blivit förbjudna att ta upp vad de själva skrev tidigare:
Tänk på att INGET av detta nämns i dagens artiklar som vurmar över rå islamism! Man nästan ser de som står bakom med snören som styr dockornas armrörelser.


http://www.svd.se/nyheter/utrikes/mursirattegang-skjuts-upp_8687740.svd
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/live-svd-foljer-laget-i-egypten_8324828.svd
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5693545 (Uddénskan)
http://www.d-intl.com/2013/10/29/sa-forlorade-obama-egypten/
http://www.friatidningen.se/artikel/112482
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17777740.ab
http://www.dn.se/nyheter/varlden/protester-vantas-nar-mursi-stalls-infor-ratta/ [åsiktscensur som DN har nästan alltid numera]
http://www.dn.se/nyheter/varlden/tre-fragor-om-rattegangen-mot-muhammad-mursi/
http://www.helagotland.se/nyheter/default.aspx?articleid=8969289

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)