lördag 19 januari 2013

Ban har studerat alla internationella lagar och avtal och kommit fram till: araber är goda, judar är onda!

Det är vad det internationella samhället måste tycka, har han beslutat, utifrån just ingenting mer än ytterligt löst tyckande och ren antisemitism.


Ban: Judiska utposter Onda, arabiska utposter Goda.

Araber har rätt att upprätta utposter i E1, eller precis var de vill  - till skillnad från judar, som inte får upprätta sådana någonstans, sade FN: s generalsekreterare

Av David Lev
Först Publicerat: 2013/01/14, 10:06

Israeler som sätter upp nya samhällen, som kallas "utposter", i Judéen och Samarien finner ofta att deras samhällen stängs av polis och IDF, till applåder från det internationella samfundet. Men när skon är på den andra foten - och det är araber som inrättar illegala utposter som en form av protest - blir Israel beordrade att hålla fingrarna borta, av chefen för det internationella samfundet, FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon .

Tidigare i veckan bar IDF-soldater fredligt bort omkring 150 araber som hade satt upp en tältstad i E1-zonen utanför Maale Adumim. Under de senaste veckorna har regeringen meddelat att de går framåt med planer på byggandet i området. Palestinska myndighetens (PA:s) araber slog upp tält i en del av E1, inrättade en "utpost" och förklarade det vara Abbas territorium - ännu ett totalbrott med Osloavtalet..

IDF-soldater bar bort demonstranterna men lämnade tälten intakta, i avvaktan på en diskussion med High Court om framställningar om äganderätten till marken av en av PA:s araber.

I ett uttalande sade Ban att gäng som denna grupp av araber hade "rätt att arrangera fredliga protester som måste respekteras fullt ut." De får alltså göra precis vad de vill. Uttalandet tillade att förbudet "följer med oro utvecklingen runt E1 området" noterande att israeliska byggandet i området är "olaglig enligt internationell lag" (ett egenartat uttryckssätt vi har hört ett antal gånger utan att någonsin få veta vilken internationell lag det gäller, och att "alla sådana planer måste avvecklas för  E1 upphävas, eftersom det var judar som krävde det."

Ban negligerar totalt Osloavtalet, och San Remoavtalet som är en fortfarande giltig internationell lag antagen av både NF och FN.

Dorit Beinisch, f.d. presdent för Högsta Domstolen i Israel.


Och vad säger Högsta Domstolen i Israel? Jag har många gånger tagit upp denna vansinnesorganisation, som i huvudsak styrs av Meretzpartiet och övriga extremvänstern i Israel i allmänhet, som aldrig valts utan dessa extrema domare väljer varandra och den politiska vinklingen fortplantas som vilken smittsom sjukdom som helst. Alla vet det i Israel men ingen vågar göra något åt det.¨

Där har varit försök att ändra förhållandena, jag tror de har lyckats få in en domare där nu som inte är extremvänster, men högsta domaren där är i stort sett enväldig. Ingen rår på denna person och regeringen försöker sällan,  Knesset (riksdagen) inte heller.

Som jag oftast upprepar: Osloavtalet gick ut på att Jordaniens Västbank som detta land illeglt ockuperade genom anfallskrig 1948-67 och vars ockupation ansågs legal endast av England och Pakistan i hela världen, efter nästa anallskrig från Jordanien körde Israel iväg dom och sedan dess har inte Judéen/Samarien jaft någon statlig ägare.  Arafat och Israel delade i Osloavtalet upp landområdet så alla tötbebyggda arabiska städer blev area A, alla arabiska byar ble area B och återstoden, med ett par procent av araberna, mindre än 50000 bodde där, och detta kom under total israelisk kontroll fram till förhandlad fred.

Det är detta som både Ban och Beinisch skriker ut inför välden att de inte accepterar. De kunde väl disutera det med Arafat medan hans var uppgrävd, han fick ju Nobelpriset för att underskriva detta. Kom ihåg att det var första gången någonsin som "palestinier" hade kontroll om än inte äganderätt, över något land. För Ban och Beinisch räcker det inte, de vill trycka åt judarna så mycket de kan.

Om Beinisch's hat kan du läsa t.ex. på


Beinisch Rules: If It's Not State Land - Demolish It

Beinisch’s bombshell






.....

1 kommentar :

  1. I detta judehatande land Sverige är du en oas i öknen. Tack gode Gud att du fått ordning på bloggen igen :D!

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)