fredag 4 mars 2016

Israels flyktingpolitik.

Israel har stora problem med ILLEGALA flyktingar från Afrika. Vänstern gnölar om "tänk på Nazitiden när ni stoppades överallt - kan ni inte förstöra ert land nu genom att ta in den miljon outbildade muslimska afrikaner som en del förutspår står i startgroparna i Afrika?"

Jämfört med EU har de dock löst sina problem till mycket högre grad och i stort stoppat fortsatt flöde av illegala migranter.  Hela landets lagstiftning bygger på att judar är inviterade av judar, efter att inte ha ett enda eget ställe innan, och de tänker ingalunda sluta med det, trrots Wallsrröms stora summor för att motverka det.

Någon har talat om för migranterna vilka fantastiska möjligheter de får om de lyckas komma til Sverige eller Tyskland, inget om att man inte får något utan att ge något. Det är inte allmän kunskap i varenda by från Syrien till Afghanistan. Men många nog har hört det och EU har inte fått fått någon anledning att ge motsatt information,

Unga i EU har studieskulder att betala en stor del av livet, varför ska utländska migranter ha annorlunda regler? Ingen har gett dessa helt skilda chanser, gör de något straffbart skulle de vara helt medvetna om att det innebar att de var portförbjudna resten av livet. Startar de som brottslingar blir de aldrig något annat.

Share on Facebook

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)