fredag 25 mars 2016

BDS gör att araber förlorar sina jobb.

BDS (nästan hela EU) frenetiska arbete för att försämra ekonomin för israeliska företag, speciellt de som givit araber arbete i det israeliska Area C (som Arafat sa var Israel-kontrollerat i Osloavtalen och fick Nobelpris för.) stör inte Netanyahu nämnvärt.

De palestinska araber som arbetat i fabriker där har haft kanske 5 gånger högre lön och sjukförsäkring, jämfört med andra i Abbas regim. Se t.ex. länk, länk, länk, . Som omväxling: link, länk.

Abbas nybyggda lilla hus.
EUs enorma laddningar av pengar länk räcker helt påtagligt inte till försäkringar för arbetslösa icke-höjdare. Det räcker till Abbas nya boning.

Sodastream tvingas sparka alla 600 palaraber.vid sin flytt  De har inga arbetslöshetsförsäkringar.

Ett annat företag Netanyahu inte brytt sej om att hjälpa förutom Ahava är Beigel. Vem som vinner på att kineserna köper Ahava och öppnar den kinesiska marknaden för dom, kan man spekulera om. Inte är det Netanyahu.

Israels Försvar avlägsnar ibland palaraber från israeliska samhällen länk   men hjälper inte israeliska företag på andra ställen i area C.

Melanie Phillips beskriver situationen länk.

Och under tiden samlar Abbas egna pengar - på samma sätt som Arafat gjorde och nu ska han på topp av det börja få en hög regelbunden lön länk. Också länk.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)