torsdag 3 mars 2016

"Israel avvisade palestinskt förslag till fredsförhandling" - Shacharlögner igen.

Shachar berättar lögner som så ofta på länk. En grov första lögn: palestinska områden

Det har aldrig funnits!!!
. Både Arafat och Abbas har erbjudits fredsförhandlingar men nekat - om de inte fick hela Israel. Att det tillhör Abbas får alla skolbarn veta så ingen framtid med fred. Vid Osloöverenskommelserna lovade palestinierna, PA, att stoppa terror och hatincitament, det mal på värre än någonsin. Arafat fick Nobelpris och kontroll över 95% av västbanksaraberna, alla glömmer att Arafat garanterade Israel kontroll över area C för att få det. EU bryter konstant mot det genom att helt ohejdat bygga på den israeliska delen, C. Link  Arabiska flyktingar som vill bo i Israel - de betydligt fler judiska flyktingar från Arabvärlden som kommit till Israel och nu utgör minst hälften av judarna där, glömmer vår gode Schachar så otroligt lätt.

När skulle dessa "palestinska områden" ha uppstått? Det tillhörde det Ottomanska Riket, därefter var det Brittiskt Mandat, där tyvärr britterna inte följde mandatlagarna alls och gav bort 80% till araberna. Araber hade redan innan fått 20 gånger mer land runt det Palestinska Mandatet. Jordaniens illegala ockupation accepterades av få mer än England.

"Bosättarnas parti" de som följer internationell lag, se länk ovan där det står - se artikel 6. Shachar låtsas att han inte har läst de grundläggande dokumenten för att få bättre betalt för att använda sitt namn att vara politiskt korrekt.

Att nämna Kerry utom som symbol för totalt misslyckande utan att någonsin kräva något från Abbas är ett stort skämt. liksom att ta fram Livnis bjäbbande efter att hon har har ägnat några decennier i "fredsförhandlingar" utan att komma någonstans. Shachar tycker hon ska fortsätta på samma sätt.

Nog av hans vansinniga idéer? Där finns mer, sök själv.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)