fredag 23 oktober 2009

Söta flickor och SD

Nog är hon söt alltid, den ensamma tjejen till höger? Liksom flickorna på bild 2. Så vad har de och andra söta flickor gemensamt? Deras muslimska fäder har försökt mörda dem och oftast lyckats. Klicka på bilderna för att läsa historien bakom. Nä, jag tänker inte rösta på SD, men vad jag har emot dem har med deras allmänna religionsförakt att göra, och deras förmåga att dra alla icke-västerländska människor över en kam. När de har slutat att envist förespråka förbud för kosherslakt, ett arv i Sverige sedan Nazitiden, ska jag fundera igen. När de börja anse att människor är viktigare än grisar får vi se. Hur man nu kosherslaktar en gris men det måste väl finnas nåt sätt. De andra partiernas påhopp i sakfrågan - att det inte spelar den minsta roll att vi hux flux har 38 miljoner muslimer i Europa - är rätt makabert. Den nästa som ska avlivas är kanske denna tjejen. Läs den ganska grymma historien hur hon försökte springa iväg från sin muslimska familj och hur hon behandlas i USA. Det är också makabert att läsa Fredrik Malms försvar för folkpartiet att de inte tar det allvarligt: det inlägget säger i princip att vi har en halv miljon muslimer men de har inte åstadkommit ett dugg, inte lyckats med ett dugg. Det är hans anledning att inte se det som ett hot...... Här har du en artikel om ett halvdussin "hedersmord" i Sverige som inte spelar någon roll för Fredrik Malm och de andra partierna förutom SD. Minns Fadime? Inte bromsades hennes död på något vis den muslimska importen, som ytterst sällan har med flyktingar att göra. Hur var det med den muslimska Malmötjejen som "råkade ramla från balkongen" för ett tag sen? Se länk här och på den sidan kan du klicka på ett antal andra videos om hedersmord. Behöder du lite upplysning om en väsentlig del av muslimsk kultur, läs noggrant denna artikel. Där finns också åtskilliga lärorika länkar. Sen kan du gå till Google och söka på något som girl murdered honor killing. Du hittar också länkar till några YouTubesnuttar om denna vackra del av islam. Det enda parti som denna video oroar är SD - mycket oroande! xLiveLeak-dot-com-25bd95395991-honor_killing_1 Så - är dessa hedersmord uteslutande ett muslimskt fenomen? Det diskuteras. Är det ett geografiskt fenomen som gäller för muslimer och vissa andra i Mellanöstern med omnejd? Det diskuteras. Vad ska man göra åt det i Europa? Det diskuteras..... När det händer i England - se en lång artikel här - så säger man att man ska skärpa lagarna, sen händer inte ett skvatt. Samma gäller väl Sverige. Vi vill ju desperat ha mångkultur. Masskultur. Varför det inte innebär omedelbar deportation vet jag inte. Så vad ska vi göra? Först förstås erkänna "problemet", bli medvetna om det. Sen? Tja, jag gifte mej med en tjej från Thailand som älskar barn som de vanligtvis gör i den delen av världen........ Och det är lätt att undvika de muslimska där. Såvida detta inte är vad man vill ha. . SvD643 SvD827 SvD951 SvD481 SvD183 | . ...

3 kommentarer :

  1. Själv etnosvenne och SD-väljare.

    Så du gillar inte Sverigedemokraternas inställning om Kosherslakt, bu snyft :-(

    Jag tror judar har det bäst i Israel bara ni kunde höja er ett snäpp och bomba bort Iran från kartan ( bra för oss andra också ).

    Mussarna kan väl odla upp Saudiarabien och bygga snabbtåg med central i Mecka istället för att komma till EU och tigga flyktingbidrag.

    SvaraRadera
  2. Ja, hade jag varit jude hade jag bott i Israel, definitivt.

    Jag har rest mycket nog för att se hur religionens vikt för människor snarast ökar, vilket inte har ett dugg att göra med islamism, som är den stora faran efter nazism och kommunism. När SD attackerar islamism, inte religioner i allmänhet, går jag med!

    Det ÄR ett faktum att europeerna börjar ta slut, hela Sydostasien är fullt av söta icke-muslimska tjejer som gärna kommer hit och gör barn...... Jag har varit där rätt mycket på sistone efter första besöket i Bangkok 1975.

    SvaraRadera
  3. All heder till Jimmie Åkesson som uttrycker svenskarnas bekymran över det mångkulturella experimentet. Något som alltfler anser som ett stort fiasko. Men bara Sd vill åtgärda problemen.
    Därför är en grundläggande problemanalys av stor vikt.

    Det är FAKTA att vissa invandrargrupper är gravt överrepresenterade inom kriminalitet, sexualbrott osv. FAKTA! Vem har tillfrågat svenska folket om de velat ha ett mångkulturellt skitsamhälle där de redan nu i majoritet blir utsatta för kriminalitet och sexuella övergrepp?

    Att vi har Europas högsta våldtäktsfrekvens och den lägsta uppklarandeprocenten är en skandal för att sanningen tystas ner av PK-media.
    ”Vårt våldtäktsbegrepp är mer omfattande än andra EU-länders”. Bullshit!

    FAKTA! Det är hög tid att det politiska etablissemanget och mediaägarna får sig en rejäl käftsmäll av svenska folket! Det är oerhört många som är totalt less på att se sitt land ges bort till våldsverkande asylmissbrukare och västhatande horder av människor!

    Vem f*n vill egentligen se sig själv, sitt land och sitt folk skänkas bort till andra folkgrupper? I vissa områden är svenska ett språk på utdöende.
    Vem frågade svenska folket om vi ville ha mångkultur och massinvandring?
    Nu får det fan ta mig vara slut på det här förtrycket!
    Rösta nationellt 2010!

    UncleBob

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)