torsdag 22 oktober 2009

116 fulla lastbilar från Israel till Gaza via Erez-gränsövergången idag. *cpy*

Upplockat på Twitters #idf-kanal. Som tack har nya raketer kommit från Gaza, vilket förstås inte har berörts i svenska tidningar. Goldstonerapporten förbjuder antagligen det. Israel besvarade anfallen genom att attackera en vapenfabrik och två vapensmugglingstunnlar natten mellan onsdag och torsdag. Fram till den 18 oktober har Israel, efter Gazakriget levererat ca 560.807 ton nödvändighetsvaror och mer än 82.834.506 liter bränsle till Gaza. Läs Goldstonerapporten om du inte tror mej. Eller denna länk.

Israel och Iran på samma hemliga möte i Egypten.

Detta möte, som beskrivs på bl.a. denna länken, har blåsts upp av TT. Ett hemligt avrustningsmöte, där USA, EU och en del stater i Mellanöstern deltog. I samma artikel nämns att Iran har sagt nej till Västvärldens ödmjuka förslag att de ska hjälpa Iran förädla sitt uran till nästan vapenkvalitet, för att bibehålla illusionen att Iran enbart vill ha det till energiproduktion. Det är tämligen påtagligt att Iran vill att energiproduktionen ska ske mycket plötsligt och i Tel Aviv.

Ny israelisk robot som sällskap vid terroristjakt/slakt.

Israel innehåller färre människor än Sverige och har 1.5 miljard i huvudsak fientliga muslimska fiender utanför sina gränser. Israel har av den anledningen tvingats att automatisera delar av sitt försvar - och är världsbäst på förarlösa plan, som de säljer till många länder. Nu har de också visat en "robotåsna" på försvarsutställningen i Söul, som kan följa med en grupp soldater och bära upp till 200 kilo utrustning. . SvD763 SvD277 | . ...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)