lördag 7 februari 2009

Varför accepterar svenskarna att bli hjärntvättade?

januari 30, 2009

Twingly

Vet du inte vad det är så hoppa över stycket. Under artiklar i några av de större tidningarna, som DN, SvD, SDS etc., står länkar till bloggar som tar upp ämnet som artikeln handlar om, eller relaterade ämnen. Ibland har jag och andra känslan att pro-israeliska länkar har en fantastisk förmåga att försvinna spårlöst - frågan är om de tas bort av tidningen eller att någon annan har funnit den misshaglig och klickat på “Olämpligt”-knappen. Jag mailade DN och tyckte att de faktiskt borde skriva en not om “borttagen länk” om de hade gjort så, inget svar. Det finns ju olagligheter - hets mot folkgrupp är olagligt, även om det finns gränsfall. Om man säger något om någon folkgrupp som “norrmän är dumma” och det är sant - får man då säga det? Hm, hey - det var bara ett exempel!!!!!

Bloggen muslimskafriskolan har kommit på hur man ser om länkar plockats bort. Vill du kolla hur många länkar som artikeln xyz.dn.se har fått går du till http://www.twingly.com och skriver

link:xyz.dn.se

Då ser du en lista över de Twinglylänkar som satts - ofta fler än vad som sedan anges i tidningen. Därefter är det upp till dej att analysera varför en del strukits!

News

Läser man runt nyheterna och ser de få som censuren låter dribbla fram till svenska media, ofta påtagligt omformade, så skakar man på huvudet av frustration redan innan man börjar läsa, eftersom man vet exakt vad man kan förvänta sej.

En AFP-nyhet talar om en raket som avlossades från Gaza in i Israel på torsdagsmorgonen. Inte ett spår i svenska tidningar, vad jag ser. Precis som under de senaste 8 åren - inget, inget, inget och när slutligen Israel måste göra något åt det DÅ är pöbeln så enormt förvånade: “varför gör de så, inget har ju hänt som motiverar det…….” Tack vare TT-censuren.

Så vad skriver tidningarna i Sverige om idag? I princip allt som kan öka judehatet. “Skott mot Svenska diplomater”, en genuin icke-händelse. Om Israel plötsligt är tvunget att göra en upprensningsaktion i Gaza vill de självklart inte ha ansvaret för att västerländska diplomater vandrar ikring där som om det vore en åker i Småland - försök tänka dej rubriker OM Israel hade tillåtit dessa fina gubbar in i vad gazaterroristerna har gjort till en krigszon!

Att Israel inte litar ett dugg på vad som transporteras inne i diplomatbilar är mer än förståeligt. De har haft nog med dåliga erfarenheter. De kontrollerar de långa långa lastbilskaravanerna med mat och medicin in till Gaza, och ofta nog hittar de både israeliska soldatuniformer för kamouflage och nattutrustning för soldater, som välvilliga givare försöker smuggla till terroristerna inom Hamas, så de lättare kan döda judar.

Har du märkt: de svenska, och andra diplomaterna har kommit för att ge presenter! Inte en enda har på agendan att befria Shalit, som har suttit fängslad av Hamas i snart tre år utan ett enda besök av Röda Korset eller familj eller andra välgörare. Det har föreslagits att Israel ska stoppa alla sådana extravaganser som de tillåter araber i fängelset - som har de flesta lyxvaror tillhanda, Röda Korset och släkt och advokater kommer och går, de har boutique och lyxkonsumtion i finkan, radio, tv, ofta mobiltelefoner och eget kontor - som du kan läsa på många ställen.

En förnumstig analytiker talar i DN om att “USA inte kan göra mycket”. På 30 år har USA givit Egypten 230,570,430,729.43 kronor i present via USAID! Skulle de inte faktiskt kunna kräva lite för det? Tvinga Egypten och palestinaaraberna att öppna gränsen och åstadkomma en helt normal internationell gränspassage för varor och folk, och minutiöst kolla att inte vapen och terrorister slipper igenom. (Men det går nog inte i Egypten, läs här….) EU lovade för 3 år sedan att kontrollera passagen, men sprang som yra höns när Hamas kom, slog ihjäl en massa araber som inte var Hamas, och sa BUUUU. Sen se till att alla hjälpgrupper skickar sina lastbilar den vägen, så de inte kan hålla på att anklaga Israel hela tiden för allt de kommer på.

Shachar kriver om “Abbas kräver….” Har du någonsin funderat på vilken internationell chock det hade blivit om det plötsligt stått “Sverige/USA kräver av Abbas…..”?

Läser man SvDs kommentar ser man på inget sätt att förödelsen i Gaza helt och hållet är Hamas fel - de verkar snarare stå på terroristernas sida. “Starta en terrorgrupp, provocera grannlandet å det grövsta i 8 år, därefter får du miljarder i bidrag!” SvD upprepar den meningen i rubriken som de tycker är mest anklagande mot Israel även om det ingalunda representerar kärnan i artikeln. Direkt brott mot Pressens Etiska Regler

Amerikanske Mitchell puttrar omkring i nejden för att se sej ikring. Olmert talar om för honom att han gärna ger bort hela gamla delen av Israels huvudstad till araberna, Livni blir rasande på Olmerts idioti. Mera på denna länken. Det är ju hon som försöker bli vald som partiledare i nästa val, även om hon inte har någon större chans - Netanyahus försprång har ökat efter kriget. Livni sa att “Olmert representerar bara sej själv” i en kommentar. Netanyahu ligger mellan 3 och 12 Knessetstolar före Livni i de senaste gallupundersökningarna. Självfallet är Netanyahu, om/när han vinner, inte på något sätt bundet av allt som Olmert/Livni har lovat Abbas och gänget. Trots allt är han mer intresserad av 5 miljoner judars väl och ve än omgivningens 300 miljoner araber, till skillnad mot Kadimaledarna. Förr eller senare måste dessa börja att åtinstone FÖRSÖKA ta hand on sej själva! Eller ska de leva på bidrag lika länge som UNRWA existerar - vilket inte har något slut alls.

Hamas rädd för Netanyahu

Det innebär att Hamas kommit på den goda idén att utlysa stillestånd precis före det israeliska valet :)OM Israel lyder deras order om öppna gränsövergångar…….. Att Röda Korset ska få besöka värnpliktige Shalit är det självklart inte tal on.

Förlorar Livni så ut med henne

Andra Knessetledamöter håller på att diskutera hur de ska bli av med tanten om hon inte vinner valet. Det är också mycket möjligt att en del hoppar över till ett vinnande Likud.

Svensk tant skadad i Na’alin.

Nån bland de protestanter som är arga på att Israel försvarar sig mot terrorister, blev lätt sårad. Ursäkta mej, men jag kan inte tycka synd om henne. Hon borde sitta ett år i israeliskt fängelse och därefter åka hem till köket. Väl i Sverige kan hon ledigt sälja nyheten till 7 tidningar.

DN352 DN479 DN713 DN125 SvD307 db970 db892 VG365 *

araber Abbas Gaza Hamas islamism Israel judar Netanyahu Obama Olmert palestinier ... .

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)